CECA I LUKAS SE OPARILI NA ROMSKOJ SVADBI: Zaradili honorar od po 50.000 EVRA!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

SVANULO IM

CECA I LUKAS SE OPARILI NA ROMSKOJ SVADBI: Zaradili honorar od po 50.000 EVRA!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Jana Todorović, Dragan Kojić Keba, Nadica Ademov, Enes Begović, Aleksandra Bursać i druge zvezde sa estrade, bili su specijalni gosti na luksuznoj svadbi u Rimu, koja je prema nekim procenama koštala oko 500.000 evra. Od toga je domaćin veselja oko 200.000 potrošio samo na angažovanje velikih muzičkih imena.

foto: Damir Dervišagić

Posebni uslovi

Slike sa ove zabave iz Italije u ponedeljak uveče preplavile su društvene mreže. Na njima se vide folkeri kako na romskom veselju pevaju gostima koji ih kite novčanicama od 100, 200 i 500 evra. Najbolje je prošla najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović.

foto: Printscreen Instagram

Njoj su gosti na svadbi isključivo davali bakšiš od 500 evra koja je pevačica sakupljala, a potom predavala muzičarima koji su je pratili. Kako smo saznali od naših izvora, svi pevači su unapred debelo plaćeni za gostovanje na ovoj luksuznoj svadbi, zapravo po cenama koju su bile aktuelne pre pandemije virusa korona koja je žestoko pogodila Italiju. I pored toga što je rizik od širenja zaraze u toj državi i dalje prisutan, domaćini su ipak procenili da je pravi trenutak za veselje koje su organizovali u jednom čuvenom dvorcu u Rimu sa kojeg puca pogled na ceo grad.

foto: Printscreen Instagram

Svim izvođačima je bio obezbeđen avionski prevoz i smeštaj, dok su Ceca i Jana povele sa sobom i svoj tim saradnika.

foto: Printscreen/Instagram

Ražnatovićeva je imala posebne uslove: binu, svoj bend i frizera. Sa njom je na veselje krenula i ćerka Anastasija Ražnatović kao i prateći vokal Aleksandra Dabić.

Ogromni honorari

Ceca i Lukas su, prema našim saznanjima, od ove romske svadbe inkasirali po 50.000 evra, Jana 30.000, dok su Keba i Enes Begović uzeli po 20.000.

foto: Printscreen Instagram

Aleksandra Bursać i Nadica Ademov su plaćene po 15.000 evra.

foto: Printscreen/Instagram

S obzirom na to da je tokom cele večeri bakšiš pristizao u velikim količinama, pretpostavljamo da su nakon završetka svirke pevači zajedno sa muzičarima na ravne časti podelili pošteno zarađen novac.

Ne biraju

I Madona i Vitni nastupale na svadbama

foto: Profimedia

Brojne zvezde sa ovih prostora i dalje odbijaju da pevaju na svadbama i drugim veseljima, navodeći da im je to ispod časti. Ali, u svetu je drugačija situacija. Mnogi milijarderi žele da im svetski poznati muzičari uveličaju slavlje i za to izdvajaju milione, pa je tako Madona nedavno pristala da gostuje na venčanju jednoj kineskog tajkuna za neverovatnih 3.000.0000 dolara. Poznato je i da su Kristina Agilera i pokojna Vitni Hjuston nastupale na svadbi Andreja i Sandre Meljničenko i da su za tu priliku takođe dobile milionske honorare.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić/ Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track