KIĆO SLABINAC 2 MESECA U KOMI! Kada je pošao na operaciju obećao mi je da će me nazvati, još nije! Pevač imao 3 operacije na SRCU
Foto: Youtube screenshot

Teško K

KIĆO SLABINAC 2 MESECA U KOMI! Kada je pošao na operaciju obećao mi je da će me nazvati, još nije! Pevač imao 3 operacije na SRCU

Stars -

Jugoslovenski pevač Krunoslav Kićo Slabinac (76) početkom avgusta bio je podvrgnut operaciji srca u zagrebačkom Kliničkom centru. Nakon operacije koja je trebala da bude rutinske prirode, njegovo zdravstveno stanje je bilo u životnoj opasnosti, te su lekari odlučili da ga uvedu u indukovanu komu.

I dok su se svi nadali da će brzo ozdraviti, Kića Slavinac, prema rečima njegove prijateljice, Mirjana Antonović je već dva meseca u komi.

- Dragi moji prijatelji. Mnogi od vas me pitate da li znam nešto o Kići Klabincu. Kada je pošao na operaciju obećao mi je da će me nazvati onog časa kada otvori oči. Do sada se nije javio, a pošto je već dosta dugo u komi, veoma je zabrinjavajuće - napisala je na svom "Fejsbuk" nalogu.

U avgustu hrvatski mediji pisali su da se Kići stanje zakomplikovalo pošto su nakon prve operacije usledile još dve, što je bilo previše za njegov organizam i da je zbog toga uveden u indukovanu komu.

foto: printScreen Jutjub

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track