SMRTNO SAM RAZOČARANA, ALI BOG SVE POSLOŽI: Šemsa bolesnoj sestri htela da ispuni želju, pozvala poznatog pevača, pa usledio ŠOK
Foto: Dragan Kadić

VRATILA MU JE

SMRTNO SAM RAZOČARANA, ALI BOG SVE POSLOŽI: Šemsa bolesnoj sestri htela da ispuni želju, pozvala poznatog pevača, pa usledio ŠOK

Stars -

Šemsa Suljaković ne krije da ju je povredio njen kolega Amar Gile Jašarspahić, a razlog je, veoma tužan.

Pevačica je istakla da njen kolega možda nije imao "zlu" nameru, ali je to ipak učinio.

- Možda taj sjajni pevač i lepi mladi čovek nije me sa predumišljajem povredio, ali ispalo je da jeste. Dok smo mojoj pokojnoj sestri Ameli slavili poslednji njen rođendan, znala sam da naprosto obožava Gileta. I dok se slavlje dešavalo na otvorenom u Švedskoj, sakrila sam se i nazvala Gileta zamolivši ga da joj samo čestita rođendan. To bi za nju bio neverovatan poklon, jer svi smo znali koliko ga voli. Obećao je da će brzo pozvati, a ja da bih bila sigurna pozvala sam njegovog menadžera. Njemu sam takođe uputila molbu. Od toga na kraju nije bilo ništa - govori ona i dodaje:

foto: Damir Dervišagić

- Smrtno sam bila razočarana, nisam mogla da verujem da se oglušio o molbu koja nije bila usluga za mene nego za mladu ženu koja će vrlo brzo otići sa ovog sveta. Bila sam i tužna i ljuta na mlađeg kolegu kojeg sam baš volela. Ništa manje mu ja i sada ne želim dobro, uspeh i sreću ali da bi se kockice poklopile trebala je doći moja satisfakcija, a ona je vrlo brzo stigla posle tog događaja. Bio je to poziv Giletovog menadžera, tog istog koga sam molila, ovog puta sa njegovom molbom da budem gost na Giletovom koncertu u Zenici. Zahvalila sam se na poverenju i glatko rekla NE! - iskreno kaže Šemsa.

Ona kaže da nije osvetoljubiva i da Giletu želi sve najbolje, mada, smatra a on neće biti voljen i poštovan poput nje.

- Ta bol negde duboko u meni je ostala pa sam tada sama sebi kazala kako dragi Bog sve to fino posloži. Neka smo mi svi živi i zdravi, a ja bih mu poželela da doživi bar deo moje popularnosti u karijeri, da bude voljen od ljudi, da je živ i zdrav i on i njegovi bližnji, ali čisto sumnjam da će ikada biti voljen i poštovan kao ja kojoj su ljudi prozreli duševnu iskrenost i poštenje - govori Šemsa Suljaković.

foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/RBSMradio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja