MINA VRBAŠKI SKOVALA PAKLENI PLAN SA DRUGIM: Car je zbog nje raskinuo sa Aleksandrom, ali se Vrbaški samo ZAIGRALA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OTKRIVENO

MINA VRBAŠKI SKOVALA PAKLENI PLAN SA DRUGIM: Car je zbog nje raskinuo sa Aleksandrom, ali se Vrbaški samo ZAIGRALA! (VIDEO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški, Vladimir Tomović i Stefan Šebez rešili su da se našale, i da Mina odglumi da je ljuta na Cara.

Ona je svašta izrekla na njegov račun, a na kraju čak i otišla od njega što je Cara dodatno uznemirilo. Zadrugari su se smejali dok je on bio spreman da lomi sve pred sobom.

"Izgubio si me kao prijatelja, mogla sam da budem sa tobom u ozbiljnoj vezi, a ti si neozbiljan. Možeš da ideš kod Ša da ga pitaš. Što sam te ja sinoć terala od sebe? Ništa ne može da se sredi dok on ne sredi sve sa Aleks, Natašom i sa kim već treba!", pitala je Mina.

foto: Printscreen

"Ma pušite mi ku*ac i ti i Nataša!", odbrusio je Car, pa otišao.

Nakon rasprave, Car je otišao od njih, i izolovao se. Stefan i Vladimir ostali su kod Mine i skovali već unapred pripremljen pakleni plan, da Mina prevari Cara kako je ljuta na njega. Zamolili su je da se nazor zaplače, te da odglumi kako ju je on povredio svojim izjavama. Nakon toga, oni su otišli kod Cara i pokušavali da ga "uteše".

"Neću joj se više obratiti, svidela mi se cura, zbog nje sam završio sa Aleksandrom, ona se igra sa mnom, juče mi pravi scenu za Frana, neću se ja nadmetati sa dečkom od 20 godina! Sa vama mogu, ali sa njim ne. Neka plače, boli me briga!", rekao je Car. Nakon toga, uspeli su da ga ubede da se vrati kod nje, što je Filip i učinio.

"Došla si mi u najgorem periodu, gledam te ozbiljnije, nikada te ne bih povredio. Juče sam, shvatio da si ljubomorna zbog Frana", rekao je Car Mini. Potom je Mina otišla i ostavila Cara samog, a on je odmah pobesneo.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track