LUKAS DUGUJE LOVU KONTROVERZNOM BIZNISMENU?! Svi znate o kome je reč, zbog njega su folkeru dolazili IZVRŠITELJI u stan?
Foto: Damir Dervišagić

SKANDAL

LUKAS DUGUJE LOVU KONTROVERZNOM BIZNISMENU?! Svi znate o kome je reč, zbog njega su folkeru dolazili IZVRŠITELJI u stan?

Stars -

Izvršitelji su zakucali na vrata Aca Lukasa na Voždovcu, a u toku je navodno zaplena imovine zbog navodnih dugovanja koja pevač navodno ima već duži vremenski period.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o navodnim dugovanjima koje Aca Lukas ima prema izvesnom Dejanu Popoviću zvanom Tigar. Ovim Lukas je kratko poručio:

"Ne mogu sada da pričam", rekao je Lukas i prekinuo vezu.

1 / 6 Foto: Tamara Trajković

Popović je navodno i ranije u javnosti isticao da Lukas ima izvesna dugovanja prema njemu, te je navodio da mu navodno duguje 80.000 evra.

Podsetimo, Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

foto: Facebook

Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011. godine, kada je pevač trebalo biznismenu da vrati pozajmicu od 80.000 evra bez kamate. Njih dvojica su u Prvom osnovnom sudu deset meseci ranije potpisali ugovor o zajmu novca. Lukas optužuje Popovića da je iskoristio njegovu lakomislenost i teško materijalno stanje.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track