MIRKO ŠIJAN PROGOVRIO O VEZI SA BOGDANINOM SESTROM! Otkrio da li su ga Rodići prihvatili za zeta, a evo kada će biti SVADBA!
Foto: FOTO KURIR

iskren

MIRKO ŠIJAN PROGOVRIO O VEZI SA BOGDANINOM SESTROM! Otkrio da li su ga Rodići prihvatili za zeta, a evo kada će biti SVADBA!

Stars -

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan i svastika Veljka Ražnatovića, Bojana Rodić otpočeli su ljubavnu romansu ove godine, a upoznali su se prošle zime na Kopaoniku, gde su bili u zajedničkom društrvu.

Mirko Šijan sada se oglasio pa otkrio detalje veze sa lepom Bogdaninom sestrom, Bojanom, a onda priznao i da li u skorije vreme planiraju da stanu na ludi kamen, kako se spekuliše.

foto: Pritnscreen/Instagram/bojana_rodic

"Sjajno nam je u vezi, Sve nam je bajno, sjajno... Cvetaju nam ruže. Predivno nam je, uživamo. Ništa još ne znam za svadbu, ne razmišljamo ni o čemu. Kako bude neka bude, i to je to", rekao je Mirko i otkrio da li je upoznao Rodiće, te kako su ga prihvatili Bojanini majka Danijela i otac Bogdan, sa kojima se javnost već dobro upoznala otkad su postali prijatelji muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

"Naravno, upoznao sam celu porodicu Rodić, oni su legende. Prihvatili su me super, oni su takvi ljudi. Nisam divnije ljude upoznao od njih. Pravi su domaćini, nema šta", poručio je Šijan.

foto: Printscreen/Instagram

Bonus video:

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track