ZBOG NJIH JE IZAŠLA IZ SVOJE KUĆE I SAD JE PODSTANAR! Slađa Delibašić iskreno: Morala sam nešto da uradim za BUDUĆNOST
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

ZBOG NJIH JE IZAŠLA IZ SVOJE KUĆE I SAD JE PODSTANAR! Slađa Delibašić iskreno: Morala sam nešto da uradim za BUDUĆNOST

Stars -

Pevačica Slađa Delibašić se u poslednje vreme u potpunosti posvetila vrtiću koji je otvorila u svojoj kući, te zbog toga danas živi kao podstanar.

- Sticajem okolnosti, otvorila sam nešto čime bi moja deca mogla da se bave u budućnosti. Osetila sam da treba da uradim nešto za svoju budućnost, a jedino sam sebe videla u tome da ova kuća treba da bude jedan lep ambijent za decu, da se deca ovde osećaju srećno i zadovoljno ovde - izjavila je Slađa.

Pevačica navodi i da joj zarada u vrtiću nije primarni cilj, već da roditelji, deca ali i zaposleni budu zadovoljni.

- Želela sam da napravim celokupnu atmosferu da kada roditelji dovedu decu ovde, da se osećaju kao kod kuće. Ta deca i ta energija koja je bitna za osobu da jednostavno nečim možeš da usrećiš nekog drugog, meni su najvažniiji -rekla je Slađa u "Grand magazinu".

foto: Printscreen/Instagram

Slađa sa Đoletom Đoganijem ima dve ćerke, a razveli su se pre 20 godina. Ona je nedavno otkrila da li se ikada pokjala što se razvela od popularnog densera.

- Da sam bila pametna, kao i većina žena, mogla sam da očuvan svoj brak. Ali pošto sam jako brzopleta kod mene je sve "sad ili ništa". Moj unutrašnji osećaj me nikada nije prevario. Otišla sam glavom bez obzira, ali bi sve ponovo isto uradila - rekla je pevačica.

Iako su povremeno imali neke nesuglasice, danas su u dobrim odnosima, čak se Delibašićeva lepo slaže i sa Đoganijevom sadašnjom suprugom Vesnom.

foto: Prinscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track