ČINILO MI SE DA IZGLEDAMO KAO PAR SA REKLAME! Pevačica posle 14 godina se razvela od košarkaša, a sad otkrila šta je bio PROBLEM
Foto: Printscreen/Instagram

iskreno o razvodu

ČINILO MI SE DA IZGLEDAMO KAO PAR SA REKLAME! Pevačica posle 14 godina se razvela od košarkaša, a sad otkrila šta je bio PROBLEM

Stars -

Katarina Sotirović se razvela od Aleksandra Rašića nakon 14 godina braka, a sa bivšim suprugom ostala je u dobrim odnosima.

- Oboje smo bili svesni šta se dešava, seli smo i složili se da naš odnos ne treba nazivati pogrešnim imenima, šminkati ga, gurati stvari pod tepih i ostajati u braku koji može da preraste u godine agonije i nesporazuma. Shvatili smo da je bolje da se raziđemo na vreme, bez teških reči i svađa, dok neko od nas ne uradi nešto katastrofalno - počela je priču pevačica.

- Došli smo do momenta kad smo iscrpeli sve pokušaje da opstanemo, kada smo sve isprobali i videli da to više ne ide, da smo sve lošiji jedno prema drugom, prema sebi. Za razliku od toga kako smo se venčali, posle četiri meseca veze, ludi od zaljubljenosti i usijanih glava, odluku o razvodu smo doneli hladno i smireno.

foto: Instagaram

- Probali smo deci da objasnimo da sve ostaje isto. Mislim da oni još uvek nisu ukapirali šta se tačno desilo, posebno David koji ima samo pet godina. Juliji je osam i ljuti se kada spomenemo reč razvod. I kad se šalimo na naš račun, posebno je osetljiva, zbog čega je Aleksandar dodatno zadirkuje - rekla je pevačica.

- Činilo mi se da izgledamo kao par sa reklame za kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom: lepa pegava deca, prelepi plavi roditelji sa savršenim zubima, tu trčkara i neki zlatni retriver... A onda se završi slikanje, par ode kući, i niko ne zna šta se tamo dešava. Bilo je tu neslaganja oko svega, od toga kako gledamo na život, preko vaspitanja dece, kuvanja ručka do parkiranja kola - iskrena je pevačica.

foto: Sonja Spasić

kurir.rs/gloria

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track