OVO MALO KO ZNA: Džej dobio ime po junaku iz filma, a evo ko je presudio da se pevač tako zove! SIMBOLIKA
Foto: Printsceen/Youtube/Deca sreće

Hit priča

OVO MALO KO ZNA: Džej dobio ime po junaku iz filma, a evo ko je presudio da se pevač tako zove! SIMBOLIKA

Stars -

Džej Ramadanovski je ime dobio po jednom junaku iz filma. Kako priča njegov prijatelj Zoran Jagodić Rule, pevačevi roditelji su bili oduševljeni filmom koji su gledali, a gde se glavni junak zvao Džej.

foto: Dragan Kadić

- Njegovi roditelji su gledali neki film. Majka mu je bila trudna i dogovorili su se ako bude musko da će se zvati Džej po junaku iz tog filma. Ne znam koje je ostvarenje u pitanju, ali čini mi se da mi je to ispričao - kaže Rule.

foto: Marina Lopičić

Pevać Džej Ramadanovski biće danas sahranjen u Aleji zaslužnih građana na novom groblju u 14.30. Rodbina će saučešće primati u kapeli od 13 časova.

Pevač će biti sahranjen po muslimanskim običajima, budući da je Džej bio islamske veroispovesti. Pevač je verovao da je Bog jedan i molio se i često išao u crkvu na Kalemegdanu posvećenu Svetoj Petki, pa će, kako su mediji preneli, biti sahranjen i sa ikonom ove svetice.

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

foto: Dragana Udovičić, Kurir

kurir.rs/Lj.S.

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track