OVO GA SMIRUJE?

RAŽNATOVIĆ SE POSLE NAPORNOG TRENINGA OVAKO OPUŠTA: Rođendan ne može da prođe bez NJENIH pesama, a evo šta radi mali ŽELJKO! VIDEO

Stars -

Veljko Ražnatović, bokser i sin srpske pevačke zvezde Cece, slavi 24. rođendan, a mnogi su mu čestitali preko društvenih mreža.

On je sada pokazao svima kako provodi vreme i to slušajući pesme svoje majke u automobilu. Nakon treninga Veljko se opustio uz muziku koja mu je očigledno prijala.

foto: ATA Images

Veljko je objavio i sliku sina Željka Ražnatovića.

foto: Printscreen/Instagram

Inače, nedavno su Veljko i Bogdana Ražnatović proslavili prvu godišnjicu braka, a tim povodom mladi sportista objavio je najlepše trenutke iz njihovog zajedničkog života. Njih dvoje zavetovali su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save na Vračaru, a kasnije su obavili i građansko venčanje u hotelu.

Nakon crkvenog venčanja u kripti Hrama Svetog Save pao je i prvi bračni poljubac između Veljka i Bogdane, čim su novopečeni supružnici ušli u automobil.

foto: Privatna arhiva

Glamuroznom slavlju prisustvovalo je oko 500 zvanica, među kojima je bilo mnoštvo ličnosti iz javnog života Srbije. Gosti na venčanju nisu žalili para kako bi obradovali mladence, a većina ih odlučila je da im daruje novac, dok su neki od njih doneli i dodatne poklone.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track