DIRNUTI

PRIJATELJI LEGENDARNOG DŽEJA OTVORILI DUŠU NA DORĆOLSKOM SPEKTAKLU: Evo kako će ga pamtiti! Andrijana i Nada jedva STOJE KURIR TV

Stars -

Džej Ramadanovski danas je ispraćen na večni počinak uz 50 violina i zvuke jednog od njegovih najvećih hitova ''Nedelja''.

Njegovi prijatelji sa Dorćola su rešili da mu odaju počast na poseban način, tako što su puštali njegove pesme i snimke sa koncerta.

foto: Ana Paunković

"Prelepu emociju je imao, pamtićemo ga po istini, lepim baladama, bio je orginalan, šta god je radio to mu je stajalo, kao da je sa tim rođen. Upoznala sam Džeja kada sam pevala u Mokrom Lugu 1993. godine, u jednoj kafani, tu je dolazio ceo grad. On je kasnije tamo često dolazio, pa smo snimili i duet. Imala sam tu veliku sreću", rekla je Mina Kostić.

foto: Ana Paunković

Ivan Ivanović Đus popio je "čašicu više", pa je kroz suze mahao bakljom na spektaklu. Inače, tu su i Andrijana, žena sa kojom je Džej živeo, kao i bivša žena Nada sa ćerkom vidno potištene.

Saradnik i jedan od najboljih prijatelja pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog Zoran Jagodić Rule ispričao je kako se oseća.

foto: Ana Paunković

"Naši počeci bili su 1995. godine na koncertu... Imali smo najlepših 25 godina. Vezaće nas njegova pesma, njegova širina. Videli ste slike, sve njegove pesme su mi omiljene", rekao je Rule.

foto: Ana Paunković

Džej je sahranjen danas u Aleji počasnih građana, a mnogi njegovi prijatelji, kolege i cela Džejova porodica okupili su se kako bi se poslednji put sa njim pozdravili. Ramadanovski je u snu umro u 56. godini 6. decembra.

"Toliko sam se isplakala, kao da mi je rođeni brat, nemam brata, ali on mi je bio kao brat. Isplakala sam se da više nema kud. Jedan anđeo, duša, srce jedno, nisam smela da mu kažem da imam problem", istakla je Goca posle sahrane u "Premijeri".

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track