ALEN RASKINUO SA MAJOM, A CIMERKA JOJ UDARILA ŠAMAR REALNOSTI: Ugojila si se, ne sređuješ se, još si i MAJKA! Dete treba da TRPI?
Foto: Printscreen

IVANA JOJ ODRŽALA LEKCIJU ZA PAMĆENJE

ALEN RASKINUO SA MAJOM, A CIMERKA JOJ UDARILA ŠAMAR REALNOSTI: Ugojila si se, ne sređuješ se, još si i MAJKA! Dete treba da TRPI?

Rijaliti -

Nakon što ju je Alen Hadrović ostavio uplakanu, Maja Marković osamila se sa Ivanom Marinković, koja joj je iskreno rekla sve što misli.

Maja je inače svog verenika Jovicu Putnikovića ostavila zbog veze sa Alenom i to baš u trenutku kada je on bio u bolnici jer je doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Kako je Joca rekao, nema u planu da oprosti Maji, pa je našao i novu izabranicu sa kojom sada živi. Maji je drugarica u rijalitiju sada dala savet.

foto: Printscreen

"Majo, saberi se. Došla si ovde da budeš pevačica, ništa ne pokazuješ. Ne sređuješ se, ne izgledaš lepo, ugojila si se... Ja ću ti sve iskreno reći. Ja vidim šta on očekuje od svoje devojke. I još si majka... Da li treba tvoje dete da trpi? A zajedno ste u svemu tome" držala joj je Ivana predavanje.

"Ej, još sam ja ostavila verenika zbog ovog, zbog Alena. Da, u pravu si, ja imam greške, ali ovo nije razlog", plakala je Maja.

"On je došao i rekao kako te tvoje drugarice nisu branile. Pa, ja bih te prvo branila od njega, ali šta da mu kažem kada te je napljuvao i svima potvrdio", govorila joj je Ivana.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track