KURIR TV

ESTRADA SE POSLEDNJI PUT POZDRAVLJA SA LEGENDARNIM PEVAČEM: Džejevu smrt niko ne može da preboli, Dragana i Toni poslali VENAC

Stars -

Džej Ramadanovski umro je 6. decembra, a biće sahranjen u Aleji počasnih građana. Njegove kolege okupile su se da se poslednji put pozdrave sa legendarnim pevačem.

Dragana Mirković sa suprugom Tonijem, Zlata Petrović, Vanesa Šokčić, Dragan Kojić Keba, Radiša Trajković Đani, Ivan Marinković, Stevan Anđelković, Acko Nezirović, Ivana Dudić, Boban Rajović, Marija Šerifović i drugi neutešni su zbog velikog gubitka.

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

Aca Lukas, Romana Panić, Žika Jakšić i Aco Pejović stigli su ispred kapelei čekaju da Džeja isprate na večni počinjak.

Filip Živojinović sa suprugom Aleksandrom Prijović i Draganom Brajovićem Brajom došao je da se sa kolegom poslednji put pozdravi. Kasnije se pojavio i Viktor Živojinović sa devojkom Sandrom Miljaković. Marko Pantelić vidno neraspoložen prisustvovao je ispraćaju, a pridružio se porodici Živojinović.

1 / 19 Foto: Damir Dervišagić

Sin pokojnog pevača Sinana Sakića došao je u kapelu. Njega je prijatelj zagrlio na samom ulazu. Hasan Dudić došao je sa unukom, a nije mogao da prestane da briše suze. Pojavila se i pevačica Mina Kostić, koja je bila Džejeva velika prijateljica.

1 / 16 Foto: Damir Dervišagić

Dragana je poslala venac preminulom pevaču, a sve vreme je tu bila porodica koja nije mogla da sakrije tugu.

Džejev zet Adil držao se uz svoju ženu sve vreme. Vanesa je odmah počela da plače, dok ju je koleginica Zlata uplakana tešila.

foto: Kurir

Pevač će biti sahranjen po muslimanskim običajima, budući da je Džej bio islamske veroispovesti. Pevač je verovao da je Bog jedan i molio se i često išao u crkvu na Kalemegdanu posvećenu Svetoj Petki, pa će, kako su mediji preneli, biti sahranjen i sa ikonom ove svetice.

1 / 17 Foto: A.J. Panić

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

foto: Damir Dervišagić
1 / 14 Foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track