prelepo

DARA BUBAMARA POKAZALA KAKO JE UKRASILA STAN NA DEDINJU ZA PRAZNIKE: Pevačica snimila svaki detalj, sve pršti od LUKSUZA! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Dara Bubamara spremna je za praznike. Pevačica je na svom Instagram profilu objavila video snimak pa pokazala kako je okitila jelku i kako je ukrasila luksuzni stan na Dedinju.

Dara Bubamara
foto: ATA Images

Pevačica je pokazala svaki detalj. Jelku je okitila u srebrno-zlatnoj kombinaciji, a tu je i ukras irvasa kao dekoracija.

Podsetimo, njene komšije su nedavno prokomentarisale da je previše bahata i bezobrazna drugi je hvale i imaju samo lepe reči za nju.

- Dara po Novom Sadu jurca kolima. Iako ovde niko ne vozi brzo, ona je izuzetak. Osim toga, parkira se gde stigne! Izgleda da za nju zakon ne postoji. - rekla je Darina komšinica. Dok drugi pak kažu da im bez problema i pripazi na ljubimce dok oni završavaju obaveze.

Dara je poslednji meseci u žiži javnosti zbog svoje veze sa preko dve decenije mlađim Markom. Oni kače fotke sa putovanja i uživaju u ljubavi koju javnost redovno prati.

Ona često na svom Instagram profilu objavi fotografiju sa novopečenim momkom, a nema sumnje da baš uživaju u ljubavi.

Dara Bubamara, Toni
foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track