NAKON KARANTINA, SOFIJA I LUKA ODMAH URADILI OVO: Odlučili da uživaju punim plućima, a evo šta im je bilo NAJZANIMLJIVIJE!
Foto: Instagram screenshot

prelepo

NAKON KARANTINA, SOFIJA I LUKA ODMAH URADILI OVO: Odlučili da uživaju punim plućima, a evo šta im je bilo NAJZANIMLJIVIJE!

Stars -

Tek što je preležao koronu, mladi fudbaler morao je još neko vreme da miruje u svom domu u Španiji zbog povrede, te je prvi momenat posle oporavka iskoristio da odvede manekenku na ručak u centar španske prestonice.

Luka Jović i Sofija Milošević bili su u karantinu još od kraja novembra, te su nakon negativnog testa na koronu jedva čekali da malo prošetaju Madridom. Pošto u Španiji i dalje važe stroge zabrane okupljanja, oni su prvo uživali u kraćoj šetnji, da bi se nakon toga odmorili u jednom restoranu na ručku.

- Iako je ovaj period bio stresan za Luku jer je nakon izolacije zbog korone morao dodatno da odsustvuje sa terena usled povrede, iskoristio je ovih par slobodnih nedelja da se potpuno posveti Sofiji i sinu Alekseju. Njih troje su uživali u zajedničkim trenucima kod kuće, a posebno im je bilo zanimljivo dok su kitili prvu zajedničku jelku - otkrio je izvor blizak poznatom paru, te dodao:

- Kako oboje uživaju u šetnji, jedva su čekali da prošetaju gradom i odu malo u šoping. Najveća radost bila je upravo kupovina novogodišnjih poklona, kako uzajamnih, tako i za malenog Alekseja.

I sama Sofija podelila je koliko je uživala u kićenju prve porodične jelke u Lukin domu u Madridu, ali je priznala da je imala problem sa ukrasima.

- Zbog situacije sa koronom nismo napustili kuću skoro tri nedelje. Nisam mogla da nabavim sve praznične ukrase koje sam htela, ali sam baš želela da ukrasim jelku. Dekorisala sam isto kao i prethodnih godina, ali sam stavila drugačije boje zbog svog sina. Na kraju sam sve promenila jer drvo nije bilo dovoljno visoko. Evo je jelka koju sam menjala nekoliko puta. Prva jelka za mog sina Alekseja - napisala je manekenka na svom Instagramu, te je i logično zašto je prvi izlazak iskoristila za šoping, prvenstveno novogodišnjih poklona i ukrasa za jelku.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track