BLIZANAC NECE TIKTOKERA LOMIO SVE PO KUĆI! Peca Lazić priznao da nije mogao da se kontroliše kada se njegov brat svađao sa NJIMA!
Foto: Printscreen/Pink

nastao haos

BLIZANAC NECE TIKTOKERA LOMIO SVE PO KUĆI! Peca Lazić priznao da nije mogao da se kontroliše kada se njegov brat svađao sa NJIMA!

Stars -

Brat tik-tokera Nenada Lazića Nece - Peca, priznao je kako porodica ovog zadrugara reaguje na Lazićeve svađe sa Nenadom Aleksićem Ša i Borom Santanom.

Ovom prilikom Peca je istakao i da je razbijao stvari po kući kada je Ša gađao njegovog brata blizanca.

Predrag Lazić Peca, Nenad Lazić, Nenad Lazić Neca
foto: Printscreen/Instagram

- Bora stvarno ume da nas izbaci iz takta. Zbog Ša bolje da ne pričam... Generalno, prva svađa Nece i Ša, gledao sam i suzdržao sam se da ne napravim neku agresivnu reakciju. Druga ova situacija kada je Ša gađao Necu, slomio sam neku vazu - priča Peca.

- Neca je duša od čoveka, a ja ne mogu da to trpim tako. To je loše - istakao je Peca u emisiji "Pitam za druga".

Necin brat blizanac Predrag Peca Lazić nedavno je prokomentarisao učešće njegovog brata u rijalitiju.

- Neci mogu samo zameriti što sa svojim visokim pragom tolerancije ne uzme da odbrani svoje stavove jer to se ceni, a kod njega je u većini slučajeva "na jedno uvo uđe, na drugo izađe'' što i nije loša stvar - dodao je brat Predrag za Pink.

- U Zadruzi Necinim prijateljem smatram Boru i Kristijana, ljudi su verovatno iznenađeni što nisam naveo Draganu, ali dovoljno je dva meseca da shvati da je Dragana težak folirant i osoba koja nije dvolična, već ima mnogo više lica! - zaključio je Necin brat.

Nenad Lazić
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja