TONI SKINUO MAJICU PA OPALIO SELFI SA DAROM! Pevačica ga grli i ne pušta, a on ne krije koliko je zaljubljen: Sve pršti od LJUBAVI
Foto: Printscreen/Instagram

prelepo

TONI SKINUO MAJICU PA OPALIO SELFI SA DAROM! Pevačica ga grli i ne pušta, a on ne krije koliko je zaljubljen: Sve pršti od LJUBAVI

Stars -

Pevačica Dara Bubamara već neko vreme uživa u ljubavnoj vezi sa svojim 24 godine mlađim dečkom.

Iako su ispočetka krili vezu, sada se ne libe da svoju ljubav pokažu i na društvenim mrežama.

Ovoga puta na Tonijevom Instagram profilu osvanula je fotografija na kojoj on bez majice leži na krevetu, a Dara ga grli i ne pušta. Uz to je Toni dodao emotikone u obliku srca, ne krije koliko je zaljubljen.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Dara Bubamara, posle vrelih i egzotičnih destinacija, je nedavno sa dečkom boravila u Turskoj. Pevačica se pohvalila u kakvom luksuzu uživa, sve je skoro savršeno, ali i njenom dečku nije loše.

Podsetimo, Dara Bubamara uživa u romansi sa dve decenije mlađim partnerom Tonijem, a koliko je zaljubljena u svog izabranika, govori činjenica da ga je upoznala sa sinom Kostom.

Dara Bubamara, Toni
foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

Kako tvrdi izvor blizak pevačici, Dara je dugo razmišljala o tom koraku, ali je prevagnula njena želja da se dva najvažnija muškarca u njenom životu upoznaju.

"Iako golupčići uživaju u ljubavi, kod Tonija se povremeno javi sumnja da je mnogo posvećeniji Dari nego ona njemu, što joj je u nekoliko navrata zamerio. Objasnila mu je da je oprezna zbog neuspešnih veza i da je i te kako zaljubljena. Ipak, posle više od pola godine veze, shvatila je da je vreme da mu bar na neki način pokaže koliko ga ceni i poštuje, a nema boljeg načina nego da ga upozna sa sinom, koji je njena najveća ljubav", ističe izvor i otkriva da se Darinom nasledniku iznenađujuće dopao mamin izbor za "Alo".

Dara Bubamara
foto: Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track