ANKETA! GLASAJTE ZA NAJLEPŠI PRAZNIČNI DOM NA ESTRADI! Potrudili su se oko dekoracije, a ovako izgledaju njihovi domovi pred 2021!
Foto: Kurir, Profimedia

prelepo

ANKETA! GLASAJTE ZA NAJLEPŠI PRAZNIČNI DOM NA ESTRADI! Potrudili su se oko dekoracije, a ovako izgledaju njihovi domovi pred 2021!

Stars -

Još malo je ostalo do Nove 2021. godine, a domovi poznatih ličnosti su uveliko ukrašeni. Većina njih će je dočekati u krugu porodice zbog pandemije korona virusa, i neće nastupati.

Nataša Rodić, sestra Bogdane Bogdanović je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz porodičnog doma u Titelu, pa je tom prilikom pokazala kako su oni okitili jelku za novogodišnje praznike.

Rodići su se odlučili za jelku do plafona, a na njoj se nalaze medvedići i bele mašne. Bojana se pohvalila dekoracijom na svom Insagram profilu.

Nataša Rodić
foto: Printscreen

Glumac Andrija Milošević rešio je da okiti jelku u svom stanu pred praznike. Iako mnogi uživa u ukrašavanju doma, glumac se ozbiljno namučio oko toga.

Naime, on je snimio video dok stavlja sijalice na jelku, a onda se požalio da sve to već predugo traje.

"Tri sata kitim jelku. Niti kraja, niti početka, to samo Bog zna. Jelka ima sve, i šišarke i sve živo, da nema i neka veverica, majku mu... Ja reko ja ću ovo lako, međutim, kad je neko tvrdoglav, nema, braćo moja", poručio je on u videu, a u opisu je napisao i svoju novogodišnju želju i nasmejao sve:

Pevačica Marija Šerifović ukrasila je svoj stan u duhu predstojećih praznika, te je fotografiju novogodišnje jelke podelila na svom Instagram profilu.

Ona je rešila da joj dekoracija bude u crveno - plavoj boji, a njeni fanovi nisu krili oduševljenje zbog nove objave.

Snežana Đurišić pokazala je kako je za praznike okitila svoj dom.

Pevačica je na Instagram objavila deo atmosfere iz svog doma, a mnoge je oduševila velika jelka ukrašena kao u bajci. Snežana je izabrala zlatne i srebrne ukrase, stavila lampice, a ispod jelke nalaze se paketići.

Snežana Đurišić
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Sandra Afrika spremna je takođe za novogodišnje praznike, a u prilog tome govori i činjenica da je ona već okitila jelku koja krasi njen dom i odmah se pohvalila pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

S jedne strane jelke pevačica je odlučila da postavi Sneška Belića, dok se sa druge strane nalaze figurice Deda Mrazeva. Ukrasi na jelki su beli, zlatni ili srebrni, dok su joj lampce plave boje.

Magiju iz svog doma podelila je na društvenim mrežama voditeljka Marija Egelja. Prizori su predivni, a Marija je svoju jelku okitila zlatnom dekoracijom.

Pevačica Aleksandra Prijović poput mnogih koleginica već je ukrasila svoj dom novogodišnjom dekoracijom, a čime se pohvalila na svom Instagramu.

Alekasndra je raskošnu dnevnu sobu ukrasila do najsitnijih detalja, a najveću pažnju privukla je ogromna jelka okolo koje se nalaze i razni detalji poput malih Deda Mrazova. Takođe, veliku pažnju privukao je i njihov novi kućnu ljubimac - štene Maša koja je sve vreme trčarala oko jelke.

Aleksandra Prijović
foto: Pritnscreen

Dom pevač Ljube Aličića je pred praznike posebno ukrašen, pa se tako mogla videti i raskošna jelka koja je dekorisana crvenim ukrasima.

Ljuba Aličić
foto: Printscreen

Bivša zadrugarka Ana Korać poznata je po svom vedrom duhu i po tome da je ostala dete u duši, pa ne čudi ogromna radost koju kod nje proizvode nadolazeći novogodišnji praznici.

U Aninom domu sve vrvi od novogodišnjih motiva, pa tako ispod sjajno dekorisane jelke leže irvasi, pored njih je Deda Mraz i Sneško Belić, a i njen pas Stiker dobio je svečanu, novogodišnju odeću.

Kristina Bekvalac, sestra Nataše Bekvalac, je objavila video snimak na svom Instagram profilu pa pokazala kako se njena sestra sprema za novogodišnje prazike.

Jelka je do plafona, a svakidetalj na njoj je pažljivo odabran.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track