ŽENA OD SULTANA DOBILA BATINE ZBOG PARTNEROVE LJUBOMORE: Smetalo mu što joj fanovi šalju poruke i poklone!
Foto: Kurir, Instagram

NASILJE

ŽENA OD SULTANA DOBILA BATINE ZBOG PARTNEROVE LJUBOMORE: Smetalo mu što joj fanovi šalju poruke i poklone!

Stars -

Tijana Milentijević, poznata po pesmi "Žena od sultana", pretrpela je nasilje od dečka M. K., kako saznajemo, zbog njegove ljubomore. Njen partner, s kojim je bila godinu dana, a kojeg je prijavila policiji, nasrnuo je fizički na nju nakon što ju je napao da joj se fanovi udvaraju preko društvenih mreža i šalju joj poklone. Prebacivao joj je, saznajemo od jednog njenog prijatelja, da se s nekima i viđa njemu iza leđa, a sporan je bio i pevačicin poslovni put na koji je trebalo da ode bez njega.

Tijana Milentijević
foto: Instagram

Iako ga je ubeđivala da nema razloga za ljubomoru, M. K. je, kaže nam jedna Tijanina drugarica, navodno ošamario pevačicu, uvrtao joj ruku, a onda je odvukao do tuš-kabine, gde ju je polivao hladnom vodom.

Tijana Milentijević
foto: Instagram screenshot

Uplašena pevačica je nekako uspela da pobegne iz stana, a onda je naletela na svog oca, koji je svojim poslom došao iz Kragujevca, dok je M. K. ostao u stanu, u kom ga je i zatekla policija koju je Tijana pozvala.

Tijana Milentijević, Tijana eM
foto: Instagram screenshot

Njen otac bio je besan kada je video uplakanu i isprebijanu ćerku i želeo je da se obračuna s njenim sada već bivšim dečkom, ali je ipak ostao miran, jer je policija radila svoj posao. I Tijanini prijatelji su ga molili da ne čini situaciju još gorom.

U pratnji svog oca Tijana je otišla u Urgentni centar na pregled, a kako saznajemo od pevačicinih prijatelja, M. K. je dobio zabranu prilaska od 30 dana.

Mi smo juče posetili zgradu u kojoj se dogodio incident, ali Tijana nije želela da otvori vrata. Ona se oglasila saopštenjem, koje je uputila medijima preko producentske kuće "Šaran koncept". - Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju i na podršci. Nadam se da razumete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. Ovoga puta javno apelujem na sve devojke da ne trpe nikakvo nasilje - pisalo je u saopštenju. Inače, ovo nije prvi put da su njih dvoje imali okršaj. Pevačica je vezu raskidala i ranije zbog ljubomore svog dečka, ali mu se na kraju uvek vraćala. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa M. K., ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke, ali je u policiji dao sramnu izjavu da je Tijanu samo malo udario. Ljiljana Stanišić

Komšinica srela Tijanu

Bila je uplakana i u društvu starijeg muškarca

Komšinica iz istog ulaza nam je rekla da nije ni znala da Tijana živi tu i da je za to saznala iz medija, nakon što je objavljeno da ju je partner fizički maltretirao. Ipak, drugi stanari su nam rekli da pevačicu redovno viđaju i da ih je iznenadila vest o nasilju. - Viđao sam je često s momkom, uvek su bili ljubazni, delovali su skladno, javili bi se kad god bih ih sreo. Iskreno, iznenađen sam bio kada sam čuo, jer je taj muškarac uvek bio pristojan - rekao nam je jedan komšija.

Tijana Milentijević, zgrada
foto: Zorana Jevtić, ATA images

Ipak, druga stanarka, penzionerka, ispričala nam je da je srela Tijanu nakon skandala i da je bila natečena od plača. - Ona je jedna mila devojka, uvek ljubazna, lepo se javi. Viđala sam je s tim dečkom, i on je delovao fino. Nikad ne bih rekla da su imali problema, nisam čula viku iz njenog stana ranije. Srela sam je tog dana kada se dogodio skandal, izlazila sam da bacim smeće, ona je ulazila u zgradu. Bila je podbula od plakanja, nije se ni javila. S njom je bio neki stariji muškarac. Baš mi je žao ako je to istina - kaže ona. Iz lokalne prodavnice takođe tvrde da su viđali pevačicu s dečkom nekoliko puta, ali da je sve delovalo u redu.

Agresivan

Napao i fana

Ovo nije prvi put da Tijana Milentijević proživljava pakao zbog dečka. Pre dva meseca na nastupu Slađe Alegro na kojem je bila i Tijana je nastao haos. Tada je M. K. nasrnuo na fana koji joj je prišao da se s njom fotografiše. Kako su tada preneli mediji, ispao je opšti kurcšlus, a Tijana je jedva obuzdala dečka.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić/ Foto: Kurir, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track