VODITELJKA U JUTARNJEM SVA U ČIPKANOM: Muškarci se znoje zbog njenih atributa, grudi u prvom planu
Foto: Printscreen/Novo jutro

vrelo

VODITELJKA U JUTARNJEM SVA U ČIPKANOM: Muškarci se znoje zbog njenih atributa, grudi u prvom planu

Stars -

Voditeljka Irina Vukotić napravila je pravu pometnju kada se pojavila u studiju u čipkastoj haljini sa dubokim dekolteom, ali je pokazala i izavajane noge.

Irina je svu pažnju privukla na sebe, a dekolte iako je bio malo dublji nije bio neprimeren.

Irina Vukotić
foto: Printscreen/Novo jutro

Sa Irinom u studiju bio je i njen kolega Žika Nikolić, ali su sve oči bile okrenute u voditeljku.

Praznično raspoloženje i to što se bliži Nova godina i božićni praznici izgleda prijaju voditeljki budući da je sve vreme bila nasmejana i raspoložena iako vodi Jutarnji program i morala je veoma rano da ustane.

Irina Vukotić
foto: Printscreen/Novo jutro

Podsetimo, Irina ne voli mnogo da priča o svom privatno životu, ali je nedavno istakla i kako se oseća povodom situacije sa korona virusom.

"Svaka trudnoća od devet meseci brže prođe, a ovome nema kraja. Naučili smo da se borimo, ja sam takva, u ovakvim situacijama se probudi borac u meni. Najlakše je pasti, ali treba se podići i nastaviti dalje", rekla je voditeljka.

"Komplimenti uvek prijaju, ja sam 20 godina u ovom poslu, televizija i ja smo se zavoleli na prvi pogled. Jutarnji program me sada ispunjava. Ja sam borac, radim na sebi, posle fakulteta sam upisala i master, za svaki novi projekat treba da se priprema. Hvala na komplimentu, ali ima mnogo lepih žena i muškaraca. Koliko puta sam upoznala nekog ko nije na prvi pogled lep, ali posle sat vremena razgovora postane neodoljiv", ispričala je Irina.

Irina Vukotić
foto: Printscreen/Novo jutro

PRIDRUŽITE SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja