TUGA U DOMU GOCE TRŽAN I NJENOG SUPRUGA RAŠE: Izgubili su osobu za koju su bili vezani, njegova majka se oprostila JAVNO (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ŽALOST

TUGA U DOMU GOCE TRŽAN I NJENOG SUPRUGA RAŠE: Izgubili su osobu za koju su bili vezani, njegova majka se oprostila JAVNO (FOTO)

Stars -

U domu pevačice Goce Tržan i njenog supruga Raše Novakovića desila se tragedija, naime Raši je preminula baka za koju su svi bili vezani.

Tužnu vest je na društvenim mrežama objavila Rašina majka, koja se oprostila od nje.

"Božija volja je da odeš, a moja da te večno volim dobra moja majko. Zamenila si me u milion poslova, štitila, volela do zadnjeg udisaja. Otišla si nasmejana i voljena", napisala je ona.

Inače, svekrva Goce Tržan, Zorica Novaković Petrović bila je zaražena opakim koronavirusom. Majka pevačicinog supruga Raše Novakovića je vodila bitku u bolnici.

Ona se tada putem svog Fejsbuk profila obratila svojim prijateljima i otkrila da je stanje teško, ali da se ona lavovski bori.

"COVID postoji, nepredvidiv i nepoznat, muči, razbija te od bolova, nekog i ubije. Mislite o tome. Svako može biti sledeći. Bog me je stavio i na ovo iskušenje. Mislim da nisam obrukala pretke. Hrabro i dostojanstveno se držim. Žrtvovanje medicinskog osoblja prevazilazi sve granice, ali o tome ću ako mi Bog da priliku" napisala je Zorica iz bolničkog kreveta.

Raša Novaković
foto: Printscreen/Ami G

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track