NEIZLEČIVO SAM ZALJUBLJEN U VAS! Verica Rakočević dobila EMOTIVNU poruku od 35 godina mlađeg muža i odmah se POHVALILA! FOTO
Foto: ATA Images

ZALJUBLJENI

NEIZLEČIVO SAM ZALJUBLJEN U VAS! Verica Rakočević dobila EMOTIVNU poruku od 35 godina mlađeg muža i odmah se POHVALILA! FOTO

Stars -

Modna kreatorka Verica Rakočević godinama uživa u ljubavi sa 35 godina mlađim supugom Veljko Kuzmančevićem, a razlika u godinama, kako kažu, ne predstavlja im nikakav problem.

Veljko iz dana u dan iznenađuje svoju ženu, pa tako joj je ovog puta uputio emotivne reči.

Naime, on joj je ljubavnu čestitku u kojoj stoji emotivan i specifičan opis uz priznanje ljubavi: " Gospođo, ja sam neizlečivo zaljubljen", a ona je to ponosno podelila sa svojim pratiocima.

Ona je jednom prilikom opisala njihovu ljubav i istakla da godine nisu mera za kvalitetan odnos.

Verica Rakočević
foto: Pritnscreen

"Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem, gde se jedna žena usudila, ne da izađe na piće nego uda za muškarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi, ona ume a on može i još toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni NJU ni NJEGA. Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uveče a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje. I dolazi polako", napisala je Verica u jednoj objavi.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track