VRIŠTALA SAM I DOŽIVELA NAPAD PANIKE! MISLILA SAM DA GORIM: Ivana Peters do detalja opisala OPASNOST kroz koju je prošla!
Foto: Sonja Spasić

NIJE JOJ BILO LAKO

VRIŠTALA SAM I DOŽIVELA NAPAD PANIKE! MISLILA SAM DA GORIM: Ivana Peters do detalja opisala OPASNOST kroz koju je prošla!

Stars -

Ivana Peters ispričala je da je bila u opasnoj situaciji iz koje se izvukla samo zahvaljujući svojoj prisebnosti.

Iako se to, kako je ispričala, dogodilo davno, Petersova se jasno seća svih detalja napada, ali i kako se osećala kada joj je sigurnost bila ugrožena.

"Moram da priznam da sam igrom slučaja bila blizu toga da mi neko naudi. Srećom, ništa nije bilo. Kratko sam bila u opasnosti... Bila sam u situaciji u kojoj sam se osećala ugroženo, i htela sam da eksplodiram od želje da se odbranim. Vrištala sam i doživela sam veliki napad panike! Imala sam osećaj kao da gorim. To se desilo davno, a ja sam posle toga još jednom videla tu osobu", rekla je Ivana.

Ivana Peters
foto: Sonja Spasić

I dok su mnoge javne ličnosti pružile podršku glumicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić i svim anonimnim devojkama koje su prijavile Miroslava Aleksića za se*sualno zlostavljanje, Ivana kaže da je iznenađuju negativni komentari na društvenim mrežama.

Ona je istakla da pruža podršku svima koji trpe bilo kakav oblik nasilja.

Ivana Peters
foto: Pritnscreen/Instagram

"Želim da svoju snagu dam onima koji ne reaguju tako burno kao ja, već se povlače u sebe i ćute. Ovim putem im dajem podršku, od srca", istakla je Ivana i dodala da osoba koja pretrpi takav vid nasilja ne treba da ćuti, već da se javi adekvatnoj ustanovi za takve slučajeve. Žrtve nisu samo žene, kako kaže, već i muškarci.

"Postoje se*sualni napadi i na muškarce, ne treba to gubiti iz vida, već treba pominjati u medijima i osuđivati, iako je toga mnogo manje u odnosu na napade na žene. Imam 46 godina i bila sam u toj situaciji koja je bila veoma neprijatna. Mogu tek da zamislim kako je nekome ko je zaista silovan, bilo to žensko ili muško", rekla je Petersova.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track