ĐOLE ĐOGANI IZMEĐU BIVŠE I SADAŠNJE ŽENE! Slađa i Vesna iskreno o BRAKU sa Đoletom: Niko od nas nije mnogo PROHTEVAN!
Foto: Pritnscreen/Pink

IZMEĐU DVE VATRE

ĐOLE ĐOGANI IZMEĐU BIVŠE I SADAŠNJE ŽENE! Slađa i Vesna iskreno o BRAKU sa Đoletom: Niko od nas nije mnogo PROHTEVAN!

Stars -

Slađa Delibašić otkako se razvela od Đoleta Đoganija ostala je u odličnim odnisima sa bivšim suprugom, a možda u još boljim sa njegovom sadašnjom ženom Vesnom Đogani.

Kako je 2001. došlo do razvoda braka, Slađu u grupi ''Đogani'' je nasledila pevačica Vesna Trivić, koja je do tada bila stalni član njihove plesne grupe. Godinu dana kasnije započinje emotivni odnos sa Đoletom, nakon čega izdaju brojne hitove.

Slađa Delibašić
foto: Pritnscreen/Pink

Ono što je posebno zanimljivo jeste njihov odnos koji je uvek bio pun poštovanja.

- Niko od nas nije bio mnogo prohtevan. Znala se uloga života, muž radi šta treba, a žena je za kuću i decu - rekla je Slađa.

Prvobitni činio ci grupe ''Đogani'' imaju dve ćerke, Silviju i Marinelu. A Slađa priznaje kako je bilo vaspitavati decu u toku i nakon braka.

Slađa Delibašić
foto: Pritnscreen/Pink

- On je čovek koji će sve dati kad je u pitanju obrazovanje. Fakultet, to mora da se zna, i naravno da se jave njemu - rekla je pevačica o bivšem supružniku.

Vesna Đogani je zatim pričala o svojim početcima u grupi.

- Ja sam bila toliko mlada i ambiciozna. Na ''Sunčanim skalama'' sam se predstavila publici prvi put, i prvi aplauz sam dobila od Tošeta Proeskog na tonskoj probi. Osvojili smo ukupno 1 poen, ali nismo bili razočarani, jer smo znali da imamo hit album - rekla je Vesna u emisiji "Premijera".

Vesna Đogani
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track