ALEKSANDRA MLADENOVIĆ POZIRALA POLUGOLA PA PROGOVORILA O UDVARAČIMA: Nemam simpatiju, ali dobila sam PUNO poklona!
Foto: Printscreen/Instagram

PROVOKATIVNA

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ POZIRALA POLUGOLA PA PROGOVORILA O UDVARAČIMA: Nemam simpatiju, ali dobila sam PUNO poklona!

Stars -

Pevačica Aleksandra Mladenović redovno izveštava svoje pratioce na Instagramu o najzanimljvijim događajima iz svog života. Njena poslednja objava na Instagramu izazvala je veliku pažnju.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Instagram

Naime, pevačica je povodom Dana zaljubljenih, pozirala sa crvenim balonima u obliku srca u izazovnoj kombinaciji. Ona je nosila uski beli korset koji je istakao sve njene obline.

Mladenovićeva je već neko vreme solo, otkrila je da se situacija na ljubavnom planu i dalje nije promenila, ali da pokloni za Dan zaljubljenih nisu izostali.

– Slika je naravno povodom Dana zaljubljenih, a što se tiče poklona, dobila sam ih baš puno. Ove balone sam dobila od osobe kojoj sam ja simpatija – započela je Aleksandra Mladenović, a na pitanje da li je neki od poklona dobila od momka koji joj se dopada, ona je istakla sledeće:

– Ja trenutno nemam simpatiju, tako da sam ja nekome simpatija.

Njena provokativna fotka je za kratko vreme zavredela veliki broj lajkova, ali i komentara, zbog čega smo upitali Aleksandru, odakle inspiracija za ovako izdanje.

– Iskreno, ja nemam povod da li ću se obući provokativno ili ne. Uvek se oblačim kako se ja osećam u tom momentu. Danas sam se tako osećala i otuda ovakva fotografija. Zašto bela kombinacija? (smeh) Pa eto, da mi se slaže uz sobu. Crveni baloni i moja bela kombinacija su savršen spoj za Dan zaljubljenih – rekla je Mladenovićeva.

Nedavno je pevačica otkrila i da se tokom prethodnih meseci ugojila i da radi na skidanju kilograma, a sada nam je priznala da je mršavljenje odlično ide i da je na dijeti.

– Valjda se i vidi na slici da sam smršala. Skinula sam tri kilograma i dalje radim na tome. Sama sam domaćica, spremam hranu, izbacila sam hleb i sad sam na dijeti – rekla je Aleksandra.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/S.M./24sedam

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track