DAVID SE OGLASIO I OTKRIO KAKO SE OSEĆA NAKON RASKIDA SA ANOM! Dragojević progovorio i o prozivkama bivše tašte Ljube Pantović!
Foto: Instagram, screenshot

ne mari za komentare

DAVID SE OGLASIO I OTKRIO KAKO SE OSEĆA NAKON RASKIDA SA ANOM! Dragojević progovorio i o prozivkama bivše tašte Ljube Pantović!

Stars -

Nekadašnji rijaliti učesnik i sada već bivši dečko Ane Korać, David Dragojević oglasio se za medije i oktrio kako se oseća nakon raskida.

David Dragojević
foto: Pritnscreen/Pink

- Fenomenalno se osećam. Slobodan sam i ne bežim od nove ljubavi, ako se desi - desi se. Svako iskustvo je dobrodošlo. Ne želim da komentarišem prošlost i produbljujem temu. Neću da demantujem, niti da pričam bilo šta, bio sam džentlmen i ostaću do kraja džentlmen - rekao je David.

Na optužbe Ljube Pantović, njegove nekadašnje tašte odgovorio je ovako: Ne znam šta da kažem, neka komentarišu. Posle raskida se osećam fenomenalno, nismo u kontaktu, neću da komentarišem prošlost - zaključio je Dragojević.

Podsetimo, David je bio u vezi sa starijom ćerkom Ljube Pantović, Aleksandrom Subotić koju je ostavio u rijalitiju "Zadruga" da bi ušao u vezu sa Koraćevom.

Ljuba Pantović je po njegovom raskidu sa Koraćevom oštro komentarisala bivšeg zeta:

- To su toliko dve nebitne osobe u mom životu da ja ne znam šta bih komentarisala. Ona je poslužila za šta je trebalo, šljam sa šljamom, da se odvoji od mog deteta. Misija je uspela, tako da daleko im lepa kuća. Oni bi d*pe dali za medije, makar se napisalo i loše. Oni zovu i mole novinare za tekst.Ana svoj posao ne može da promoviše, jer se za taj posao koliko ja znam, ide u zatvor. On kao prevarant isto ne može da radi ništa. Striper iz kluba, a pod velikim znakom pitanja je šta je radio sa muškarcima po Americi. Setimo se njihovog pokušaja prevare sa autom i nagradnom igrom... Kako oni da se promovišu? Čime? Ko su ti ljudi? - rekla je Ljuba tada.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track