PRVI PUT NAKON HAPŠENJA OGLASIO SE BUBA KORELI! Reper otkrio svoju stranu priče: Izvinjavam se, svestan sam mana i grešaka
Foto: Printskrin/Premijera

progovorio

PRVI PUT NAKON HAPŠENJA OGLASIO SE BUBA KORELI! Reper otkrio svoju stranu priče: Izvinjavam se, svestan sam mana i grešaka

Stars -

Prethodnih dana kao bomba odjeknula je vest da je sarajevski reper Amar Hodžić poznatiji kao Buba Koreli uhapšen. Koreli je nakon saslušanja pušten na slobodu, a sada je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio svoju stranu priče.

Buba Koreli, Amar Hodžić
foto: Dragana Udovičić

Reper ističe da je svestan svojih mana i da u prethodnom periodu nije davao najbolji primer ljudima oko sebe, ali kako kaže, sve se promenilo.

– Istina je da sam pre par godina napravio najveću grešku u mom životu, ali uz pomoć muzike i dobrih ljudi sa kojima sam okružen sam upoznao prave vrednosti – napisao je Buba na Instagramu, pa nastavio:

– Ako sam u proteklom periodu ikog uvredio svojim nekim postupcima, izvinjavam se. Moj imidž muzičara i javne osobe nije uvek ogledalo moje prave ličnosti. Koliko god se trudim, svestan sam da nisam uvek najbolji primer i svestan sam svojih mana i grešaka – dodao je reper.

– Nisam tip koji se često javno oglašava, ali me duboko vređa neistina, te ovom prilikom želim jasno da demantujem bilo kakvu povezanost sa bilo kakvim grupama i organizacijama. Ovakve stvari duboko uznemiravaju mene, moju porodicu, moje prijatelje i saradnike. Moje jedino zanimanje i moja najveća ljubav je muzika i tako će i ostati. Hvala svima na razumevanju, podršci i ljubavi – zaključio je Koreli.

Podsetimo, Koreli je nakon saslušanja pušten na slobodu oko 14:30, potvrđeno je juče, 16. februara, iz Tužilaštva KS. Kako je rečeno, nije bilo zakonskog osnova za njihovo dalje zadržavanje, ali će se istraga o ovom predmetu sprovesti u redovnoj proceduri.

Buba Koreli
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track