OBESILA BIH SE DA RAŠU ZATEKNEM SA MUŠKARCEM! Goca Tržan zaintrigirala izjavom: Oni to rade najbolje, bilo bi gotovo zauvek!
Foto: Printscreen/Pink

iskrena

OBESILA BIH SE DA RAŠU ZATEKNEM SA MUŠKARCEM! Goca Tržan zaintrigirala izjavom: Oni to rade najbolje, bilo bi gotovo zauvek!

Stars -

Pevačica Goca Tržan odgovorila je šta bi radila da zatekne svog muža Rašu u krevetu sa drugim muškarcem:

Goca Trzan
foto: Printscreen/Pink

Da uhvatiš Rašu sa muškarcem, šta bi radila? - pitao je voditelj.

- Obesila bih se odmah. Sa ženom znam kako da se borim, ne znam kako da se boriš sa muškom konkurencijom. Čula sam da oni to rade najbolje, bilo bi gotovo zauvek - rekla je Goca u Amidži šouu.

Podsetimo, Goca je nedavno otkrila kakav odnos njena ćerka ima sa Rašom:

- Meni je Radomir, kad se malo podnapio, rekao da ga je Lena spasila kad mi nije kupio poklon za godišnjicu braka, ja sam tad poludela i svašta mu rekla, a ona je otišla iz kuće, kupila cveće i bombonjeru i pozvala i rekla "Dođi ispod stepeništa, imaš poklon, prekinite da se svađate, idete mi na živce". Postoje odnosi koji nisu savršeni ali su božanstveni i potpuno onakvi kakve ja zamišljam da treba da budu - ispričala je pevačica u emisiji "Premijera".

Goca Tržan
foto: Printscreen/Moj savršen brak

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:21

LUNA SLAVI 25. ROĐENDAN U DUBAIJU, OKRUŽENA LUKSUZNOM, A ČESTITKE SAMO STIŽU! Pokazala kakvo iznenađenje joj je priredio Marko! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track