00:47

JADRANKA PEVALA DA JE JAČA OD SRBIJE, SAD PROMENILA PLOČU: Pevala punim plućima Srpkinja je majka mene rodila (VIDEO)

RASPEVANA

JADRANKA BARJAKTAROVIĆ IMA OBRAZ KO ĐON: Kad joj platiš peva i Srpkinja je majka mene rodila (VIDEO)

Stars -

Jadranka Barjaktarović navukla je bes kada je prošle godine u Crnoj Gori otpevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije!, a sada je izgleda promenila ploču.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak kako peva pesmu "Srpkinja je majka mene rodila" i to na jednoj privatnoj žurki.

Podsetimo, pevačica se posle skandala pravdala da ju je ponela atmosfera i da nije nikome htela da naudi niti da ga uvredi.

"Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogreši, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumemo, nije mi bila namera nikog da uvredim i ponizim, volim obe zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvređenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome", napisala je pevačica tada i dodala da ju je ponela atmosfera na mitingu pristalica Mila Đukanovića.

"Rekla sam da sam pogrešila, da nikakvu lošu nameru nisam imala, atmosfera me je ponela, pevala sam onako kako su ljudi u publici pevali sa mnom.

kurir.rs

Bonus video:

00:47

JADRANKA PEVALA DA JE JAČA OD SRBIJE, SAD PROMENILA PLOČU: Pevala punim plućima Srpkinja je majka mene rodila (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track