NADEŽDA I TOMA PONOVO ZAJEDNO NAKON SVIH SKANDALA! Panić se oglasio na Instagramu, pa osuo PALJBU po fanovima! FOTO
Foto: Printscreen

sad su mu svi drugi krivi

NADEŽDA I TOMA PONOVO ZAJEDNO NAKON SVIH SKANDALA! Panić se oglasio na Instagramu, pa osuo PALJBU po fanovima! FOTO

Stars -

Nadežda Biljić i Toma Panić raskinuli su nakon što su izašli iz rijalitija, a posle toga se pojavila i informacija da je pevačica pokušala da digne ruku na sebe jer je Panić ostavio nju i njihovog sina Longa.

Ipak, posle svih skandala, rešili su da zakopaju ratne sekire. Naime, Toma je objavio dva storija na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i grubim rečima objasnio šta se dešava u njihovim životima uvredivši sve ljude koji njega podržavaju.

- Sine Long, vole te tata i mama najviše na svetu! Želim takođe da vam kažem da ćemo 1. rođendan našem sinu Longu proslaviti u najužem krugu porodice i da je to najbitnije od svega! Ne želimo da kršimo niti da nas prozivaju, jer smo uvek na udaru medija za epidemiološke mere i smatramo da je to trenutno najbolja opcija! - napisao je toma i dodao.

Toma Panic
foto: Printskrin/Instagram

- I da, želeo sam još nešto da vam kažem i rekao sam vam mnogo puta! Ne živim od fanova i ko vas je*e što se tiče toga! Hval fanovi, živim i putujem od vas! - napisao je Toma.

Toma Panic
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:50

NADEŽDA TOMI ČESTITALA ROĐENDAN PRE SVIH Biljićka nije mogla da sačeka, oglasila se i poručila: Volim te tigriću najviše NA SVETU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja