TANJA SAVIĆ GLUMI MEGAN MARKL! SRBI SNIMAJU FILM O KRALJEVSKOJ PORODICI: Vlada Aleksić igra princa Harija, oglasio se za Kurir!
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

HIT PRIČA

TANJA SAVIĆ GLUMI MEGAN MARKL! SRBI SNIMAJU FILM O KRALJEVSKOJ PORODICI: Vlada Aleksić igra princa Harija, oglasio se za Kurir!

Stars -

Prašina koja se podigla nakon što su Megan Markl i njen suprug princ Hari odlučili da celom svetu ispričaju zbog čega su odlučili da napuste britansku kraljevsku porodicu se i dalje ne spušta.

I dok se brojne svetske medijske, ali i filmske producentske kuće bore za saradnju sa njima, i naši reditelji su se dosetili da naprave projekat o životu ljudi koji su odlučili da napuste Bakingemsku palatu i presele se u Ameriku.

Megan Markl i Princ Hari
Megan Markl i Princ Harifoto: Profimedia

Kako Kurir eksluzivno saznaje iz glumačkih krugova, jedan naš poznati reditelj ima nameru da na tokom proleća počne da snima film o porodici koja je trenutno tema broj jedan u celom svetu. Glavne uloge bi, ukoliko sve bude teklo kako je autor projekta zamislio trebalo da igraju, Tanja Savić kao vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i Vladimir Aleksić kao njen muž princ Hari.

Njima još uloge nisu ponuđene, ali reditelj, čije se ime drži u tajnosti, želi baš njihu svom projektu. Ko će dobiti ponudu da glumi princa Vilijama, Kejt Midlton, kraljicu Elizabetu, ali i njenog sina Čarlsa, snaju Kamilu i supruga princa Filipa, još uvek nije poznato, kao ni to zašto reditelj želi baš folk pevačicu u glavnoj ulozi.

Tanja Savić
Tanja Savićfoto: Printscreen/Pink

Specijalno za tu priliku, navode izvori iz glumačkih krugova, u Vojvodini će biti napravljena maketa Bakingemske palate koj aće biti korišćena za snimanje scena. Takođe, verodostojno će biti prikazani svi delovi na osnovu intervjua koji su Megan i Hari nedavno dali voditeljki Opri Vinfri.

Vladimir Aleksic kao Princ Hari
Vladimir Aleksic kao Princ Harifoto: Damir Dervišagić

Pozvali smo glumca Vladu Aleksića, koj se ismejao kada smo mu objasnili do kakve smo informacije došli. Njemu ovaj projekat deluje nestvarno.

- Kada budem dobio tu ponudu, onda ćemo lako da pričamo. Sada ste me samo slatko nasmejali - rekao je Arsić. I sa Tanjom Savić smo u nekoliko navrata pokušali da stupimo u kontakt, ali njen broj telefona je bio nedostupan do zaključenja ovog broja.

Ljiljana Stanišić, foto printskrin, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track