DA LI JE MEGAN MARKL LAGALA OPRU VINFRI? Rekla da nije znala ništa o kraljevskoj porodici, a pisala na blogu o Kejtinom venčanju!
Foto: Profimedia

nema smirivanja

DA LI JE MEGAN MARKL LAGALA OPRU VINFRI? Rekla da nije znala ništa o kraljevskoj porodici, a pisala na blogu o Kejtinom venčanju!

Pop kultura -

Megan Markl tvrdi da je pre upoznavanja princa Harija vrlo malo znala o kraljevskoj porodici, iako je o svom snu da postane princeza i venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton pisala na svom blogu još pre sedam godina.

Tokom intervjua s Oprom Vinfri, koji je podigao puno prašine, vojvotkinja od Saseksa rekla je kako nije znala mnogo o kraljevskoj porodici pre nego što je upoznala princa Harija, ali je još 2014. godine, kad je radila kao glumica, na svom je blogu pisala o kraljevskoj porodici i snu da postane princeza.

kraljevska porodica, Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

U svom već neko vreme ugašenom blogu The Tig Megan je pisala kako je odrasla sanjajući da postane princeza i o pompi koja je okruživala venčanje Kejt i Vilijama. "Čini se da odrasle žene zadržavaju tu maštariju iz detinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog venčanja i beskrajan razgovor o princezi Kejt", pisala je, između ostalog.

Neki od njenih prijatelja iz detinjstva takođe tvrde kako je imala veliki interes za kraljevsku porodicu tokom odrastanja, posebno za princezu Dajanu. Ninaki Pridi rekla je za The Sun da je Megan "uvek bila fascinirana" kraljevskom porodicom i da želi biti "princeza Dajana 2.0".

Megan Markl, princeza Dajana
foto: Profimedia, Shutterstock

Kraljevski biograf Endru Morton tvrdi da je, kad je Megan imala 16 godina, gledala sahranu princeze Dajane sa "suzama koje su joj se slivale niz obraze".

Ranije ove nedelje britanski mediji pisali su kako su Megan i Hari teški oko 100 miliona funti, jer je vrednost vile sa devet spavaćih soba, koju su prošlog leta kupili u Kaliforniji, porasla.

Naime, imanje koji su kupili u Montesitu za 14.65 miliona dolara u junu 2020. godine sad bi moglo da vredi tri puta više, prema agentima za nekretnine iz tog područja.

vila Megan Markl
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

BONUS VIDEO:

01:05

SVI IM SE SMEJU! Naše poznate dame PRETERALE sa FOTOŠOPOM! Htele da izgledaju BOLJE, pa se IZBLAMIRALE (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track