MANEKENKA ČEKA DETE SA BIVŠIM DEČKOM VODITELJKE: Predrag bio sa Radom Radenović, ali i dizajnerkom šešira Cece Ražnatović!
Foto: Printscreen/Instagram

SAZNAJEMO

MANEKENKA ČEKA DETE SA BIVŠIM DEČKOM VODITELJKE: Predrag bio sa Radom Radenović, ali i dizajnerkom šešira Cece Ražnatović!

Stars -

Manekenka Katarina Vučetić u devetom je mesecu trudnoće, a iako na društvenim mrežama često objavljuje slike stomaka, svog partnera krije od očiju javnosti. Otac njenog deteta je Predrag Ilić, inače bivši dečko Rade Radenović, ali i eks suprug dizajnerke šešira koja sarađuje sa Cecom Ražnatović, saznaje Kurir.

Otkako je na Instagramu podelila srećne vesti, mnoge je zanimalo ko je manekenkin partner, s obzirom na to da fotografije sa njim ne objavljuje, iako je aktivna na društvenoj mreži.

Očigledno da Katarina, iako je u srećnoj vezi već duže vreme, ne želi da deli detalje iz emotivnog života sa svojim pratiocima. Ipak, s druge strane, njen partner nije odoleo da ne podeli fotografije sa manekenkom na Instagramu, ali je to uradio zato što mu je profil zaključan i ima mali broj pratilaca.

Na slici do koje smo došli, Katarina i Predrag sede jedno pored drugoga, a sudeći po izrazu lica, deluju srećno i zadovoljno.

Predrag je, inače, vlasnik jedne teretane u Beogradu, a poznat je i po tome što je kratko bio u vezi sa Radom Radenović. Iza sebe ima i brak sa dizajnerkom šešira koja sarađuje sa brojnim poznatim ličnostima, između ostalog i sa Cecom Ražnatović.

Podsetimo, krajem prošle godine Katarina je objavila da je u drugom stanju, a posebno ju je obradovalo kada je saznala da čeka dečaka. Kako je napisala na društvenim mrežama, oduvek je želela sina, a često objavljuje fotografije ispod kojih piše da "čeka malog grofa".

Katarina Vučetić, Predrag Ilić
foto: Instagram printscreen

(Ekipa Kurir)

Bonus video:

00:15

OVAKO JE PRE 24 GODINE ANABELA ZASMEJAVALA JEDNOGODIŠNJU LUNU: Đoganijeva objavila snimak koji je RAZNEŽIO Instagram!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track