MARIJA REKLA, PA POREKLA: Šerifovićka obećala obraćanje zbog diskvalifikacije svoje takmičarke Vanje, pa obrisala objavu i ćuti!
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

NE OGLAŠAVA SE

MARIJA REKLA, PA POREKLA: Šerifovićka obećala obraćanje zbog diskvalifikacije svoje takmičarke Vanje, pa obrisala objavu i ćuti!

Stars -

Muzički šou "Zvezde Granda" prethodna dva dana glavna je tema javnosti, a gledaoci su besni zbog toga što je diskvalifikovana Vanja Knežević.

Povod za to je što je kandidatkinja podržala negativne komentare na račun pojedinih članiova žirija na svom Instagramu, zbog čega je isključena iz daljeg šoua.

Vanja Knežević
foto: Printscreen

Ovim povodom dosad se jedino oglasio Đorđe David i rekao da podržava odluku produkcije, dok ostatak članova žirija ćuti. Ana Bekuta i Snežana Đurišić nisu odgovarale na naše poruke, dok Saša Popović nije smatrao da je neophodno da komentariše situaciju za sada.

Čak ni Vanjina mentorka Marija Šerifović nije želela da komentariše izbacivanje svoje takmičarke. Iako je isprva to htela, pevačica se na kraju predomislila.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Marija je na Instagramu objavila da će uskoro pričati na tu temu.

Marija Šerifović
foto: Instagram Printscreen

- Samo da se razbudim pa ću vam reći šta je prava i jedina istina u vezi sa diskvalifikacijom moje kandidatkinje - napisala je Marija, ali je objavu obrisala i nije se više oglašavala.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Instagram

Bonus video:

00:56

VOLI DA BUDE SIGURNA! Pevačica Tamara Milutinović PET PUTA se testirala na koronu! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track