01:26

Vesna de Vinča u Pulsu Srbije otkrila da misica ima koronu

PULS SRBIJE

LEPOTA ĆE SIGURNO SPASITI SVET! Vesna de Vinča o takmičenjima za vreme PANDEMIJE na KURIR TV, predstavila MIS TURIZMA SRBIJE

Stars -

Predsednica kompanije Miss Yu, Vesna de Vinča bila je gošća današnjeg izdanja emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji. Ona je progovorila koliko izbori za mis trpe posledice pandemije:

Vesna de Vinča, Anastasija Murić
foto: Kurir

- Stvarno se dešavaju čuda i u domenu lepote, prošle godine smo imali nekoliko takmičenja. Neće biti svih takmičenja ove godine, ali biće Miss World. Trebalo je da bude na Tajlandu, prebačeno je u novembru za Portoriko. Adrijana Savić je naša mis Srbije, trenutno ima koronu, ali verujemo da će biti dobro, sa njenima je.

Vesna de Vinča, Anastasija Murić
foto: Kurir

Anastasija Murić, ovogodišnja Mis turizma, takođe je bila gošća u emisiji i otkrila je koja je njena misija:

- Jako sam zahvalana, moja misija je da promovišem naš turizam. Preko 60 devojaka će se takmičiti u Kini, očekujem da se dobro plasiram. U planu mi je da obiđem što više znamenitosti, da promovišem hranu, ljubaznost i gostoprimstvo naših ljudi - poručila je Anastasija.

Vesna de Vinča, Anastasija Murić
foto: Kurir

Vesna je govorila o lepoti, i istakla da je pored spoljašnje podjednako važna i unutrašnja:

- Naša lepota je lepota sa smislom. Naše predstavnici, amabasadori lepote, su studentkinje, uspešne u poslu, znaju da kažu. Mi ćemo ove godine dodeliti stipendije, u proteklih 15 godina smo dodelili 400. Anastasijin zadatak je da predstavi sve lepote Srbije - rekla je Vesna i nastavila o takmičenju u Kini i pripremama devojaka za takmičenja:

- Važno je što je takmičenje u Kini, ona će uticiti da kineski turisti u što većem broju dođu u Srbiju. Pripremamo se za Grčku, 14 dana tamo traju pripreme, 7 dana u Beogradu. Prošle godine je pomereno, ali ove godine radimo i onlajn. Koreograf radi koreografije online, poštujemo sve što mora da se poštuje - rekla je Vesna.

- Lepota će sigurno spasiti svet, spasava svet koji je zapao u krizi. Razmišljanje o lepoti kao temi je važno da sačuvamo - zaključila je Vesna u Pulsu Srbije.

Vesna de Vinča, Anastasija Murić
foto: Kurir

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU UŽIVO.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:57

Milan Mitrović osudio kolege koji pevaju usred pandemije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track