BIO JE JEDAN OD NAJPOŽELJNIJIH MUŠKARACA U ZG, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIV! U 32. godini doživeo infarkt i sada ima novo zanimanje!
Foto: Pritnscreen

skroz se promenio

BIO JE JEDAN OD NAJPOŽELJNIJIH MUŠKARACA U ZG, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIV! U 32. godini doživeo infarkt i sada ima novo zanimanje!

Stars -

Nekadašnji učesnik šoua „Zvezde Granda”, Nemanja Nikolić stekao je veliku popularnost kao pevač i za vreme muzičkog takmičenja žene su ga obožavale, baš kao i Baneta Mojićevića, Stevana Anđelkovića i Darka Filipovića.

Nemanja Nikolić
foto: Marina Lopičić

Međutim, Nemanja Nikolić nije uspeo u potpunosti da zadrži titulu najpoželjnijeg – način života, te noćni rad po klubovima uzeo je maha, pa je vremenom zapostavio fizički izgled. Lekari su ga savetovali da povede računa o ishrani i smrša, ali nije ih bio poslušao, pa je pre pet godina od stresa doživeo infarkt i to volanom, dok je vozio ženu i decu.

Ipak, nakon par životnih lekcija rešio je da stvar uzme u svoje ruke i posveti se onome što voli – pored pevanja i uspešne karijere, Nemanja se maksimalno posvetio ribolovu, što se i vidi na njegovom Instagram profilu.

– Najveći ulov je som od 32 kilograma. Biće i lepših ulova, nadam se. Petog maja trebalo je da putujem na Ebro, u Španiju koja je broj jedan i san svakog ribolovca, ali eto korona me je sprečila – rekao je Nemanja za Grand.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track