NJEGOVI SINOVI ME NE ZOVU, TO NIJE U REDU: Pred šestomesečni pomen Bore Drljače Era se setio druga, uvek će mu nedostajati
Foto: Damir Dervišagić

SEĆANJE NA KOLEGU

NJEGOVI SINOVI ME NE ZOVU, TO NIJE U REDU: Pred šestomesečni pomen Bore Drljače Era se setio druga, uvek će mu nedostajati

Stars -

Narodni pevač, Bora Drljača, preminuo je pre 6 meseci, nakon borbe sa dugom i teškom bolešću.

Uoči šestomesečnog pomena, oglasio se njegov dugogodišnji, kolega, prijatelj i brat, Andrija Era Ojdanić. Naime, pevač je istakao da ne zna tačan datum Borinog pomena, jer se ne čuje sa njegovim sinovima. Ističe da mu je krivo, i da to nije u redu.

Era Ojdanic
foto: Zorana Jevtić

"Ne znam kada će biti šestomesečni pomen, jer me njegovi sinovi ne zovu. Samo smo se jednom čuli od Borine smrti, to nije u redu", istakao je Era.

Drhtavim glasom se prisetio i svog pokojnog druga, pa otkrio koliko mu nedostaje.

"Nije u redu, da ti kazem pošteno. Skoro svaki dan sam na raznim televizijama i uvek ga pomenem i mnogo mi nedostaje. Imam utisak na svakom snimanju. Uvek kažem: E da je tu moj saborac i dobri čovek i sjajni kolega, koji je ostavio mnogo hitova iza sebe, da sve genaracije pevaju i da ga pamte po lepim pesmama. Čini mi se da tako brzo prođe pola godine, ne mogu da verujem, nek mu je laka crna zemlja. Život mora da ide dalje", zaključio je Era Ojdanić.

Bora Drljača, Era Ojdanić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track