HIT

KEBA IMAO PREDSKAZANJE! U snu mu se JAVILO ko će mu biti žena, kad je ugledao usledio je ŠOK! Pokušao da POBEGNE! KURIR TELEVIZIJA

Stars -

Popularni pevač Dragan Kojić Keba u emsiji "Sceniranje" govorio je o svom životu i karijeri, a voditeljki ispričao je i interesantnu anegdotu o tome kako je upoznao svoju ženu.

Sceniranje
foto: Kurir

- Ja sam sanjao da se ženim i probudio sam se u suzama. Kad sam video da nije istina, znaš koja sreća je bila. Ali, taj san me držao do 10 dana. I taj lik nisam mogao da zaboravim - plave oči, kosa frćkava, lepa. I ja se sve pitam ko je ovo. Ja ne mogu da isteram to iz glave. I kad sam ja zaboravio taj san, ja sam je upoznao. Njeni roditelji su bili strašno protiv toga, Olja je dosta starija od mene - kaže Keba kroz osmeh, jer je zapravo on osam godina stariji od svoje supruge.

Kako kaže, prvi izlazak im je bio u kafani, išli su na ćevape i kad ju je bolje pogledao, odmah mu se vratio san.

- I ja sam rekao da moram da krenem odmah. Ja sam se prepao i posle smo se sreli na istom mestu gde smo se i rastali. I ja joj kažem da moramo da raskinemo, jer sam ja našao drugu devojku. Ona odmah krene da se rapituje za nju, pa sam je čak i slagao i ostalo je istorija - kaže pevač.

Dragan Kojić Keba
foto: Kurir

OVDE MOŽETE PRATITI KURIR TELEVIZIJU UŽIVO

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

00:24

LUNA SE OGLASILA IZ KREVETA, GLEDA U MARKA, DOK SLUŠAJU LEPU LUKIĆ: Idila u njihovom domu, trudnica opčinjena Miljkovićem! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track