ĐORĐE DAVID PRELEŽAO KORONU PA SE OPAMETIO: Ne skida masku sa lica! PAPARACO
Foto: Kurir televizija

stars paparaco

ĐORĐE DAVID PRELEŽAO KORONU PA SE OPAMETIO: Ne skida masku sa lica! PAPARACO

Stars -

Đorđe David, prema sopstvenom priznanju, bio je jedan od onih ljudi koji su bili skeptični da virus korona postoji i verovao je da su preporučene mere opreza i zaštite sulude i nepotrebne. Mišljenje je promenio istog dana kada se zarazio Kovidom 19 i bio hospitalizovan, gde je danima ležao priključen na kiseonik.

Đorđe David
foto: Kurir

Nakon oporavka javno je rekao da se kaje zbog svojih sumnji i da će ubuduće poštovati sve što stručnjaci kažu jer je na svojoj koži osetio koliko je virus opasan. Od tada masku ne skida sa lice kad god izlazi iz kuće, a nosi je čak i kad je na dovoljnoj distanci od drugih ljudi, pa čak i kad sedi sam za stolom.

U to smo se uverili pre nekoliko dana kada smo sreli Đorđa na snimanju emisije na Kurir televiziji. Došao je nekoliko minuta pre početka i odvojio se u poseban prostor gde je seo za sto, uzeo telefon i krenuo da piše poruke. Crnu masku nije skidao sa lica sve dok ga nisu pozvali u studiju.

Svakako, primer Đorđa David trebalo bi svi da sledimo i da vodimo računa o svojoj bezbednosti i zdravlju, a da prethodno ne dođemo u situaciju da prođemo kroz teške momente kao što se to desilo rokeru pre godinu dana kada je oboleo od Kovida 19.

Stars Naslovna
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

02:34

Đorđe David žestoko reagovao na diskvalifikaciju Vanje Knežević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track