SAD JE NAŠE ZVEZDANO NEBO Tozovac je radio kod Popovića kao voditelj, direktor Granda sad otkrio detalje koje nismo znali o pevaču
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Zvezde Granda

oproštaj od pevača

SAD JE NAŠE ZVEZDANO NEBO Tozovac je radio kod Popovića kao voditelj, direktor Granda sad otkrio detalje koje nismo znali o pevaču

Stars -

Saša Popović, direktor Gradna, utučen je smrću kolege i velikog umetnika Predraga Živkovića Tozovca, koji je u 85. godini izgubio bitku sa koronom virusu.

"Danas kada sam čuo ovu tužnu vest, shvatio sam da nam nije otišao samo dragi Tozovac, već je otišao i jedan veliki deo života svih nas. Otišlo je jedno divno vreme u kome nam je Toza svojim postojanjem i muzikom činio život lepšim.

Voleo sam da radim i sarađujem sa njim, obožavao sam ga kao čoveka, njegov duh i vedrinu. Tozovac je bio prvi voditelj u Grand produkciji, zajedno sa Draganom Katić i Čobijem vodio je emisiju 'Zvezdano nebo' , koja je kasnije promenila ime u 'Grand parada' .

Pesme koje nam je ostavio nadživeće i sve nas, jer je reč o vanvremenskim hitovima, o muzici koja nikada neće prestati da se sluša.

Saućešće njegovoj porodici, prijateljima i svima nama koji smo ga voleli i poštovali", rekao je Popović.

Predrag Živković Tozovac
foto: Damkir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

00:39

OVAKO SE SLAVILO KOD TOZOVCA! Pevač tvrdi da se nije OŽENIO, a sada isplivao snimak VESELJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track