ĐANI UŽIVO IZ BAZENA U EGIPTU: Ništa nisam priveo! Nema devojaka, sve stare majke sa JAKOM penzijom!
Foto: Kurir televizija

puls srbije, kurir televizija

ĐANI UŽIVO IZ BAZENA U EGIPTU: Ništa nisam priveo! Nema devojaka, sve stare majke sa JAKOM penzijom!

Stars -

Veselo je ovih dana u Egiptu, gde od 11. aprila borave lekari i medicinski radnici koje je na zasluženi odmor odveo predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

U znak zahvalnosti zbog požrtvovanosti lekara u borbi sa korona virusom, Palma je odlučio da 130 lekara i medicinskih radnika odvede u toplije krajeve.

Osim što odmaraju, oni se i dobro zabavljaju, a za zabavu je zadužen kralj dobrog provoda i štimunga. A ko bi drugi mogao da tako dobro zabavlja i zasmejava lekare nego Radiša Trajković Đani.

Radiša Trajković Đani
foto: Kurir televizija

Kako se peva na plus 30 stepeni, i da li je lepše pevati u vodi, otkrio nam je upravo Đani, sa kojim je razgovarala naša koleginica Ljiljana Stanišić.

- Najviše volim da se kupam u ledenoj vodi. Hurgada mi se ne dopada jer nema devojaka, samo stare majke sa jakom penzijom, traže omladinu. Ništa nisam priveo, samo Makaronu mog drugara. Nargila, dobro društvo, dobra organizacija, tu su mi prijatelji koje volim. Palma je moja duša i srce i familija. Ja njega izuzetno cenim i poštujem. Prema njemu sam dobar i fer, nikada ga nisam izdao. Kad god me je pozvao, uvek sam bio uz njega i biću. Sve što imam sam sam sebi napravio. Imam za lep život, nekada mi je draža pašteta od najboljeg bifteka na svetu. Ovo letovanje ne plaća Srbija, ja sam ovde došao da pevam gratis. Ništa nisam naplatio, Dragan Marković Palma je obezbedio smeštaj - rekao je pevač.

Radiša Trajković Đani
foto: Kurir televizija

Za kraj je pozdravio sve naše gledaoce i dodao da se nikada nije menjao, niti će se menjati.

Inače, cela delagacija koja trenutno boravi u Egiptu, a koju je Palma organizovao, testirana je pred put i svi imaju negativan PCR test, jer Palma brine o svakom detalju, a naročito o zdravlju.

Kurir.rs/ M.L.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:15

ĐANI ZABAVLJA NAROD I NA PLAŽI: Pevač zapevao svoj HIT usred Egipta, a zbog njegovih šala svi se SMEJU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track