BAKA PRASE IMAO ESTETSKU INTERVENCIJU: Isplivala fotografija sa jutjuberove mature, fanovi ubeđeni da je operisao UŠI! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

PROMENIO IZGLED

BAKA PRASE IMAO ESTETSKU INTERVENCIJU: Isplivala fotografija sa jutjuberove mature, fanovi ubeđeni da je operisao UŠI! (FOTO)

Stars -

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, često eksponira svoj fizički izgled na Instagramu i svom jutjub kanalu i hvali se i pokazuje mišiće. Ipak, nije oduvek bio tako "razbacan" kao danas, a u prilog tome govori fotografija s mature na kojoj je gotovo neprepoznatljiv.

Baka Prase
foto: Ana Paunković

Jedna stranica na Instagramu pokrenula je akciju objavljivanja fotografija s maturskih večeri, a najveću pažnju izazvale su one s početka dvehiljaditih godina zbog neobične mode. Međutim, šou je ukrala slika Bake Praseta sa svečane večeri stara deset godina. U pitanju je mala matura, koju je jutjuber proslavio po završetku osnovne škole, a njegov autfit izazvao je burne reakcije.

Baka Prase
foto: Instagram Printscreen

Na fotografiji Baka pozira u farmerkama, beloj majici preko koje je obukao sivu košulju, a koju je ostavio otkopčanu. Na licu je imao naočare, zbog kojih je gotovo neprepoznatljiv. Ipak, najviše reakcija izazvale su jutjuberove uši, pa su se mnogi pitali da li ih je operisao.

Baka Prase
foto: Pritnscreen

- Kako je Baka Prase imao klempave uši, šta je ovo. Ja mislim da je odradio estetsku intervenciju da ih slepi uz glavu. Sada nema takve uši - jedan je od komentara na Tviteru. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ilićem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Ana Paunković

Bonus video:

00:10

BAKA PRASE SPAO SA DŽIPA NA FIĆU: Jutjuber se provozao novom MAŠINOM po centru Beograda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track