00:24

JELENA KARLEUŠA VAKCINIŠE SE U ŠOPING CENTRU: Došla sva u belom OKIĆENA ZLATOM (FOTO)

odgovornA

JELENA KARLEUŠA SE VAKCINISALA U ŠOPING CENTRU: Došla sva u BELOM, otkrila kako se oseća, a evo koju vakcinu je PRIMILA! KURIR TV

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša sa vakcinisala danas protiv korona virusa, a to je uradila u šoping centru Ušće.

Karleuša je na vakcinaciju došla na vakcinaciju sva u belom, a pored nje se nalazio zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić.

1 / 5 Foto: Nikola Anđić

Pevačica je došla u belom, okićena zlatom, pa je tako privukla pažnju.

"Upravo sam dobila vakcinu, osećam se odlično. Nisam osetila ni ubod. Smatram da treba biti odgovoran i dati javnu podršku zdravstvenim radnicima, deci koja oboljevaju. Ovo je velika stvar za Srbiju, mi možemo da biramo. Ja sam odlučila da popularnost iskoristim na pravi način. Primila sam Fajzer", rekla je Jelena.

1 / 5 Foto: Bojana Kesić

Punkt za vakcinaciju se nalazi na 3. spratu.

Pevačica je na svom Fejsbuk profilu pozvala sve građane da pokažu društvenu odgovornost i vakcinišu se:

"Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv Covid 19, kako bi se što pre vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primer drugima, da se sutra vakcinišem u 9 sati na novom punktu TC Ušće u Novom Beogradu", napisala je Jelena na svom Fejsbuk nalogu.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:06

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA UVEK JE SREĐENA I NOSI SKUPE KRPICE! Svi znaju da se zove UNA, ali ona ima još jedno IME i skroz je NEOBIČNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja