GVOZDENA KAPIJA, A NA STUBOVIMA GIPSANI KONJI! Ovako izgleda kuća Mišela Gvozdenovića u Čačku: Ima 300 KVADRATA i OGROMNE TERASE!
Foto: Printscreen/Pink

PAPARACO LOV

GVOZDENA KAPIJA, A NA STUBOVIMA GIPSANI KONJI! Ovako izgleda kuća Mišela Gvozdenovića u Čačku: Ima 300 KVADRATA i OGROMNE TERASE!

Stars -

Mišel Gvozdenović, pevač iz Čačka, dospeo je na estradu kada je svojevremeno postao učesnik jednog muzičkog takmičenja, a neuporedivo veću popularnost stekao je učešćem u rijalitiju "Zadruga", gde se, inače, posle mnogo godina suočio sa svojim nekadašnjim, vatrenim fanom Miljanom Kulić.

Mišel Gvozdenović
foto: Printscreen

Kao što je poznato, Miljana je tokom tinejdžerskih dana uhodila tada svog idola, pevača u usponu, kojem je priređivala raznorazne smicalice - kako je svojevremeno priznala, znala je često da ga čeka i posmatra ispred njegove kuće u Čačku, dok ju je pevač u "Zadruzi" optužio da mu je nekoliko puta upadala na privatni posed i priređivala različite smicalice.

Kako danas izgleda njegova kuća u Čačku, proverila je ekipa "Paparaco lova" - reč je o dvospratnom izdanju, a budući da po slobodnoj proceni svaki sprat ove kuće ima stotinak kvadratnih metara, može se reći da se porodični dom Gvozdenovića prostire ukupno na tri stotine kvadratnih metara.

Kako se približavate Mišelovoj kući, odmah će vam za oči zapasti upečatljiva ograda i megalomanska gvozdena kapija, sa sve stubovima na kojima su čvrsto pozicionirani gipsani konji.

Roletne na prozorima su ovaj put bile spuštene, te nisu zatekli nikog od članova Mišelove porodice.

Kurir.rs/Paparacoi Lov/M.M.

BONUS VIDEO:

00:06

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA UVEK JE SREĐENA I NOSI SKUPE KRPICE! Svi znaju da se zove UNA, ali ona ima još jedno IME i skroz je NEOBIČNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja