CECA ČESTITALA KURIRU 18. ROĐENDAN Bilo je momenata kad ste bili oštri, ali ste ispratili moje uspehe! ŽELIM VAM BROJNE EKSKLUZIVE
Foto: Damir Dervišagić

kurir slavi rođendan

CECA ČESTITALA KURIRU 18. ROĐENDAN Bilo je momenata kad ste bili oštri, ali ste ispratili moje uspehe! ŽELIM VAM BROJNE EKSKLUZIVE

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović čestitala je rođendan najuticajnijem dnevnom listu Kurir, koji je svoje prvo izdanje imao na Đurđevdan 2003. godine.

Ona se zahvalila što smo pratili njen rad i bili joj podrška.

Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

"Dugi niz godina sarađujemo, što govori da ste dug put prešli. Ispratili ste moje brojne koncerte kako u zemlji, tako i izvan granica Balkana. Pratili ste sve ono što se dešavalo u mojoj porodici, ali bilo je momenata kad ste bili veoma oštri prema meni. U narednom period želim vam da budete objektivni, pravovremeni, s velikim brojem ekskluziva i pričama kojima ćete pomerati granice u istraživačkom novinarstvu. Želim vam još mnogo godina postojanja, velike tiraže i da istrajete u svim borbama koje budu ispred vas", poručila je pevačica.

Kurir.rs

Bonus video:

00:17

CECA U TITELU NA DRUGI DAN USKRSA: Pevačica pokazala imanje Rodića, nasred dvorišta bazen, a Veljko se obratio porodici! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja