ĐOLE ŠVALERČINA UHVAĆEN KAKO SE LJUBI SA STARIJOM?! Iz kuće se odvezao punim GASOM, a evo šta radi njegova Vesna
Foto: Ata Images

ne žele da se oglašavaju

ĐOLE ŠVALERČINA UHVAĆEN KAKO SE LJUBI SA STARIJOM?! Iz kuće se odvezao punim GASOM, a evo šta radi njegova Vesna

Stars -

Densera Đoleta Đoganija kamera "Paparaco lov“ ulovila je u trenutku dok je navodno razmenjivao nežnosti s nepoznatom, starijom ženskom osobom u njegovom automobilu.

I dok javnost bruji o tome da li je Đole i Vesnu prevario kao što je prevario Slađu sa Vesnom, denser je odlučio da se ne oglašava ovim povodom.

Đole Đogani
foto: Ata Images

Umesto toga, on beži od novinara i paparaca i tako je bilo i u toku jučerašnjeg dana kada je ugledao novinare ispred svog stana u Novom Beogradu. Izašao je iz garaže i velikom brzinom projurio. Sa njim u tom trenutku nije bila njegova nevenčana supruga Vesna, koja se takođe nije javljala na telefon.

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: screenshot Pink tv, Nemanja Nikolić

Vesna, koja se dosad nije oglašavala za medije, ostala je aktivna na društvenim mrežama. Đoganijeva je na Tik toku postavila video, na kojem pleše i nasmejana je.

Za to vreme, Đoletova prva supruga Slađa rekla je da je čula da postoji snimak njegovog navodnog neverstva, ali da ne želi da ga komentariše.

- Javili su mi da su ga navodno snimili sa drugom ženom, ali ja to nisam videla svojim očima. Smatram da svako ima pravo da sa svojim životom radi šta želi i da nosi konsekvence za svoje postupke - rekla je Slađa Delibašić.

Anabela Atijas je rekla da nema vremena da se bavi njihovim problemima.

- Nemam vremena da se bavim njime. Uopšte me ne zanima ni šta radi ni s kim je viđen. Fokusiram se na sebe i na svoj život, a tu porodicu više neću komentarisati - rekla je kratko Anabela.

Anabela Atijas
foto: ATA Images

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja