PIJANA ZORANNAH SE PROVODILA SA MARINOM VISKOVIĆ: Pogodile je pesme, pa se penjala po stolu i stolicama! (FOTO)
Foto: ATA Images

još jedna korona žurka

PIJANA ZORANNAH SE PROVODILA SA MARINOM VISKOVIĆ: Pogodile je pesme, pa se penjala po stolu i stolicama! (FOTO)

Stars -

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, opet se našla u centru skandala, u koji je ovog puta umešana i pevačica Marina Visković.

Zorannah
foto: Printskrin/Instagram

Naime, društvenim mrežama kruže snimci iz jedne privatne kuće u kojoj je krajem prošle nedelje napravljena korona žurka, prilikom koje su kršene brojne epidemiološke mere.

Kako se na snimcima vidi, u krcatoj kući, bez distance i maski, na privatnoj proslavi, pevala je Viskovićeva, a mikrofon, koji prethodno nije ni dezinfikovan, koristila je i Zorannah. Iako joj pevanje nije jača strana, pa su je prisutni molili da prestane sa "užasnim kreštanjem", nju je Marinino pevanje očigledno mnogo pogodilo, pa je u više navrata uzimala mikrofon, pevajući na stolu i stolici.

Zorannah
foto: Printskrin/Instagram

Na ovom skupu bilo je prisutno mnogo više ljudi nego što je to dozvoljeno merama kriznog štaba, a među okupljenima, pored pevačice i blogerke, u vidno alkoholisanom stanju, primetili smo i novosadsku dizajnerku Kristinu Jezdić, kao i više osoba manje poznatih javnosti, koji na sve načine pokušavaju da budu poznati, ali im to ne polazi za rukom. Njihov zajednički prijatelj, "jutjuber u pokušaju" je tokom cele noći objavljivao snimke sa žurke, da bi ujutru, kada su shvatili da su snimci postali viralni na društvenim mrežama, pokušali da prikriju tragove, brišući sve storije sa pomenutog događaja.

Zorannah
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Zoranu je javnost već osudila jer je indirektno propagirala antivakcinaške stavove na svom Instagramu, pa je tom prilikom epidemiolog doktor Radmilo Petrović za Kurir istakao da ona treba da odgovara za svoje tvrdnje, nazvavši je "budalom".

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

04:20

ŠOK! RASPISANA POTERNICA ZA ZORANNAH! Nastao haos na aerodromu: Blogerku pretresali OD GLAVE DO PETE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track