BILA JE PRVA ŽENA KOJA JE POBEDILA U RIJALITIJU! Mimi je u VELIKOM BRATU osvojila 50.000 € i nestala, evo čime se danas bavi!
Foto: Printscreen

da li se sećate nje?

BILA JE PRVA ŽENA KOJA JE POBEDILA U RIJALITIJU! Mimi je u VELIKOM BRATU osvojila 50.000 € i nestala, evo čime se danas bavi!

Stars -

Crnogorka Mirjana Mimi Đurović bila je prva žena koja je pobedila u jednom domaćem rijalitiju, kada je 2006. godine u "Velikom bratu" osvojila 50.000 evra.

Međutim, ona nije samo prva žena koja je pobedila u rijalitiju, već je ostala jedina pobednica koja nije do pobede došla valjajući se po krevetu sa cimerima.

Mimi Đurović
foto: Printscreen

Modna kreatorka Mimi Đurović često je bila na meti kritika zbog estetskih operacija, te su za nju govorili da je "puna plastike". Mimi se i dalje bavi dizajniranjem, ima kozmetički salon, ali radi i kao voditeljka na jednoj televiziji. Udata je i ima sina.

Ipak, ona se na to nije mngoo obazirala i nastavila je da neguje prepoznatljiv imidž koji je podrazumevao svetlo plavu kosu, velike usne i usku i provokativnu garderobu.

Podsetetimo, pobednice rijalitija bile su i Stanija Doborojević, Marijana Čvrljak, Jelena Golubović, Kija Kockar, Luna Đogani, Katarina Živković...

Mirjana Mimi Đurović
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

00:21

TAMARA ĐURIĆ PRIMILA I DRUGU VAKCINU PROTIV KORONE! Starleta se odmah oglasila, a evo šta je PORUČILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja