JA JOJ ČUVAM LEĐA, NE DAJ BOŽE DA JE NEKO PIPNE! Kija Kockar progovorila o novom dečku, majci Nadici, a onda spomenula i Lunu!
Foto: Printscreen/Premijera

iskrena

JA JOJ ČUVAM LEĐA, NE DAJ BOŽE DA JE NEKO PIPNE! Kija Kockar progovorila o novom dečku, majci Nadici, a onda spomenula i Lunu!

Stars -

Kija Kockar je progovorila o Nadici Zeljković, pozivu sa njom, ljubavi, a spomenula je i Lunu Đogani.

"Gledala sam ih, za mene su one broj 1. Trebale su da budu u prvih 5. Dale su sve od sebe. Jutjub je goreo, ja sam pratila komentare, ne pamtim kada su toliko ljudi navijali i koliko smo bili nezadovoljni nepravdom. Krivo nam je, u svakom slučaju one su pobednice. Za nas su broj 1. Danas treba da odmaraju. Nema loših komentara, hvala svima, devojke bravo", rekla je ona i nadovezala se na poziv koji je imala sa mamom Nadicom.

Kija Kockar
foto: Printscreen/Premijera

"Imala sam poziv i bila sam uzbuđenja, bila sam pogubljena pred svojom majkom, nisam stigla pola da je pitam. Ona je bila puna adrenalina. Sviđa mi se kako se nosi sa svim stvarima, svi je napadaju kad govori istinu. Jako sam ponosna na nju, drago mi je da smo se čule. Ja njoj čuvam leđa, neka se svađa, ali ne daj Bože da je neko fizički pipne", rekla je Kija.

Kija se nadovezala na ljubavi iz Zadruge i na to da li uspevaju, pa je spomenula i Lunu.

Kija Kockar
foto: Printscreen/Premijera

"Sanja je trudna koliko i ja. Tamo ljubavi ne mogu da opstanu. Studije su pokazale da retko opstaju prijateljstva, a kamoli ljubavi. Sad se i Luna venčala, nisam čestitala. Govorim uopšteno, ali vrlo retko", rekla je ona.

"Objavila sam samo sliku, ja cvetam inače. Neću da pričam o tome, taj dan je bio emotivan za mene i neka se zapamti. Majčinski instikt postoji oduvek. Želim što više dece, fudbalski tim. To ko će biti otac, to će doći samo", rekla je Kija u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Kija Kockar
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:57

SINOĆ SE TRESAO ROTERDAM, A DANAS BEOGRADSKI AERODROM: Uraganke čim su sletele zapevale LOCO LOCO i dobile VELIKE ovacije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track