Najnovije vesti

ANASTASIJA KING IZ AUSTRALIJE TVRDI: TANJA SAVIĆ me ISKORISTILA da joj pomognem da VRATI DECU, pa me posle toga blokirala! ŠOK
Foto: Printscreen/Instgaram

Teške optužbe

ANASTASIJA KING IZ AUSTRALIJE TVRDI: TANJA SAVIĆ me ISKORISTILA da joj pomognem da VRATI DECU, pa me posle toga blokirala! ŠOK

Stars

Otkako je pre tačno godinu dana kao bomba odjeknula vest da Tanja Savić na sve načine pokušava da vrati sinove od muža Dušana Jovančevića, koji ih je, kako tvrdi, bez njene saglasnosti odveo u Australiju, javnost i dalje budnim oko prati sve što se dešava oko tog slučaja.

Tada se na noge digla cela dijaspora da joj pomogne, a među onima koji su pritekli je i Anastasija King, koja živi i radi baš u Zemlji kengura. Ona se javila našoj redakciji, ali za Savićevu nije imala reči hvale.

tanja savic, lara
foto: Printscreen/Instagram

- Želela sam da pomognem iz srca, njena sestra Dragana Majkić me je zamolila. Sažalila sam se i zvala federalnu policiju u Kvinslendu, gde je ona živela, i rekli su mi da nije otmica dece jer su roditelji u bračnoj zajednici. I pored toga, želela sam da joj pomognem, delovalo mi je kao da je dobra žena, fina i kulturna. Pogrešila sam. Ona je bezobrazna, nezahvalna žena koja u sebi nema ni trunke empatije - priča Australijanka našeg porekla.

Iskoristila pomoć

Tanja Savić
Tanja Savićfoto: ATA Images

Prema njenim rečima, Savićeva je dobila rešenje da preuzme decu i vrati ih u Srbiju, a njoj ni hvala nije rekla za to, iako bi tako trebalo da uradi.

- Danima i noćima sam radila na tom slučaju. Potegla sam veze jer Australija ima vrlo bezobziran zakon. Tanja je veliki lažov. Objasnila sam joj do najsitnijih detalja kakav je ovde zakon, a ona me je samo koristila dok joj je to odgovaralo. U javnosti se predstavlja kao fina, uplakana, a zapravo je veliki folirant i važno je da javnost zna istinu o njoj. Davala sam joj tačne informacije i pomagala joj oko dokumentacije, prevođenja, jer ovde nikoga nije imala, a kada se sve završilo, ni hvala nije umela da kaže - zaključuje ona i dodaje da je pevačica bez ikakvog razloga prestala da joj se javlja i blokirala je na telefonu.

Tanja Savić
Tanja Savićfoto: Zorana Jevtić

S druge strane, Savićeva tvrdi drugačije. Mesecima unazad mediji, ali i pojedine kolege, pokušavali su da stupe u kontakt sa Tanjom, ali se ona nikome nije javljala na pozive i poruke. Međutim, kad smo pomenuli da se našoj redakciji javila Anastasija King, Savićeva nam je odmah poslala glasovne poruke sledeće sadržine:

- Ne znam koji je cilj da me ocrni. Meni na čelu piše ko sam i šta sam. Ta žena mi ništa nije pomogla. Ko god da ti pomogne, mora to da se plati i da ima diplomu za to što radi. Moj slučaj je međunarodna otmica dece, kako je mogla neka žena iz naroda da mi pomogne. Mislim da je ona psihopata jer kada sam videla neku njenu poruku, bila je ljuta, nisam je shvatila, mislim da ima ozbiljnih problema. Bila sam pristojna i rekla sam joj da joj je potrebna psihijatrijska pomoć. Nije mi pomogla. Nije osoba kojoj bi se trebalo poveriti, a ja znam kako se treba postaviti prema takvim ljudima. Samo da čujete njen glas i sve će vam biti jasno. Ja sam imala svog advokata koji je sve radio za mene i sad će ona da mi priča ko da sam ja glupa - objasnila je Tanja.

Iz prepiske koju nam je dostavila Anastasija King vidi se da joj je Tanja srdačno odgovarala na poruke i da je prihvatala njene savete koji su se ticali pravne regulative i zakona u Australiji.

Ljiljana Stanišić, foto Kurir.rs, Instagram, Zorana Jevtić

Sve je neizvesno Tanja uskoro ide u Australiju

Iako je sud u Australiji još u aprilu doneo odluku da Tanja ima pravo da odvede decu u Srbiju dok se ne reši pitanje starateljstva na njima, Savićeva to još nije učinila. Na naše pitanje zašto, rekla je da čeka da joj jave kad da dođe.

- Ne znam ni ja još uvek. Sve je neizvesno. Samo znam da još malo treba da odem po decu. Treba da mi jave kada - rekla je pevačica.

Bonus video:

ATRAKTIVNA ŽENA DARKA MILIČIĆA NAPRAVILA ŠOU U TERETANI: Zorana se pohvalila savršeno izvajanom figurom! VIDEO
01:06

ATRAKTIVNA ŽENA DARKA MILIČIĆA NAPRAVILA ŠOU U TERETANI: Zorana se pohvalila savršeno izvajanom figurom! VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja